Recent content by Hans1199

  1. Hans1199

    macOS Built-in Speed Test: Post your Network Speed

    Hold my beer.. Upload capacity: 1.195 Mbps Download capacity: 39.323 Mbps Upload flows: 20 Download flows: 20 Responsiveness: Low (98 RPM) Base RTT: 47 Start: 10.04.22, 13:08:27 End: 10.04.22, 13:08:48 OS Version: Version 12.2.1 (Build 21D62)
  2. Hans1199

    11.2 OC 0.6.6 Intel Wifi not working

    At least I am not the only one, maybe it will be fixed in the future. Using ethernet right now but would still love to make wifi work
  3. Hans1199

    11.2 OC 0.6.6 Intel Wifi not working

    So loading it via the terminal at least leads to it being loaded. Nevertheless, Wifi still does not work. I set secureBootModel to default but that did not help either. I tried itlwm.kext but there I have the same behaviour. I do see the wifi icon but cannot turn wifi on. I will try to use the...
  4. Hans1199

    11.2 OC 0.6.6 Intel Wifi not working

    Hello, I updated my OS from Catalina to BigSur. The process went smooth but I do not have Wifi since then. Everything else works fine. The AirportItlwm was changed to 1.2.0 BigSur. In the OC log the kext is injected successfully, but the system says the kext is not loaded. I am pretty clueless...
  5. Hans1199

    BCM20702A0 not working

    Great thanks a lot for your help!
  6. Hans1199

    BCM20702A0 not working

    Okay, I did change the bluetooth kexts as you recommended. Now Bluetooth does work but wifi is still not working. I did update the Intel wifi kext to the big sur version. But after rebooting still no luck. As I understand this is not a problem related to usb mapping. I will take my time this...
  7. Hans1199

    BCM20702A0 not working

    I used this guide: OC post install guide My mapping was created with the USBmaptool from CorpNewt. I did not check the usb ports with Big Sur yet.
  8. Hans1199

    BCM20702A0 not working

    I installed the kext in the OC/kext folder and added them to the config.plist with ProperTree. I will give it a try this evening and see if it works if I uninstall all the Bluetooth kexts and just use the Wifi one.
  9. Hans1199

    BCM20702A0 not working

    Today I updated from Catalina to Big Sur with Open Core 0.6.6. Under Catalina everything worked well. Now I have no Wifi and Bluetooth. I have the BCM20702A0 installed and use Intel Wifi and Bluetooth kexts, as well as BCM bluetooth kexts. This setup worked fine until the update. Any...
  10. Hans1199

    macOS 10.15.4 Update

    I updated yesterday and now the customised FB for my RX 570 does not work anymore (need custom FB to use HDMI port). Any suggestions what might be different? I used the Acre FB and changed it to my layout. To me it looks like the FB did not change from the old one..
  11. Hans1199

    Radeon Compatibility Guide - ATI/AMD Graphics Cards

    Found the solution by patching the Framebuffer Today I tried using 2 (DVI works/HDMI stays black) Monitors with my Asus Expedition RX 570 8GB. I followed the exact steps but cannot get the right frame buffer to work. Right now I use Orinoco. Any help is very much appreciated. Below I posted the...
  12. Hans1199

    ASUS Expedition RX 570 8GB with Gigabyte z170n wifi

    If it helps I uploaded the config I use for the RX
  13. Hans1199

    ASUS Expedition RX 570 8GB with Gigabyte z170n wifi

    After two and a half years I decided to finally update my Hackintosh to MacOS Catalina and replace my GTX 960 with a RX 570 as it works OOB. The update went smooth and I was able to uninstall the Nvidia drivers and change the cards. I activated DeInit an thought it would work but every time I...
  14. Hans1199

    macOS 10.13.3 Update

    I noticed huge lags and stuttering - especially in safari - after updating and installing the new web drivers (GTX 960) as well.
  15. Hans1199

    Unprovoked internet problem

    Hey, unfortunately I cant help you with this but I have got the same problems with my hackintosh (macOS 10.12.1). Every now and then it looses connection and I have to wait a couple of minutes for internet to work again.. Thats very annoying. I get my connection from the onboard ethernet of my...
Top