Recent content by Gordo74

  1. Gordo74

    Apple Previews macOS 11.0 Big Sur - Available Fall 2020

    I do believe you BOTH misunderstand. It was stated that their entire lineup would transition within the next couple of years. Sorry, but while the pro models will more than likely be the last to move to ARM, they will move indeed.
  2. Gordo74

    RX 580 display working in Mojave but not Clover menu

    To the sleep question - I have not hacked the 9020 for MacOS, speaking from experience turning them into little gaming machines for the family to play VR together across the country on. To the output question - I find the card defaults to the DVI or HDMI output over the DP's.
  3. Gordo74

    RX 580 display working in Mojave but not Clover menu

    Set default as Radeon in the bios and it will display boot/clover on the 580. Source: Have many 9020 MT's
  4. Gordo74

    macOS 10.15.1 Update

    Just reporting in. With my MSI RX 570 8GB, I never needed WEG before. I needed it post update, much to the sadness of me having to pull the card to boot with intel graphics to install the kext.
  5. Gordo74

    Solved > ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Done. Found the difference. My old config was set to 0x3EF verse the stock 0x3... not sure why that would have thrown this error, but I'm back up and running. Thank you much.
  6. Gordo74

    Solved > ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Bah, will cause a SMBIOS mismatch and be hell on iCloud, but hey, working is working. Will try and report back.
  7. Gordo74

    Solved > ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Attempted after this post - same issue.
  8. Gordo74

    Solved > ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Hi All, Rebuilding my wife's machine to use an i3 8100. Made a 9.1 UniBeast stick just in case. Set the BIOS variables to what I believe to be correct (AHCI SATA mode, VT-D off, CSM attempted both on and off). Her old install was using the bone stock config + SMBIOS + audio and ethernet kexts...
  9. Gordo74

    Random Shutdowns after Mojave

    Was using the same settings I am using on the current build - UEFI and injected via Radeon DeInt - also tried WhateverGreen with and without injecting ATI from the booter. Regardless, this thread is about the Z77 build, which, for now, seems to be working "okay". Down the road, I will attempt...
  10. Gordo74

    Random Shutdowns after Mojave

    Odd twist of fate this morning. Attempted to build wife a new hack out of a Dell 9020 I had lying around. Couldn't get the 570 to initialize right on it. Rebuilt the components back into her original hack and so far (knock on wood), no issues.
  11. Gordo74

    Random Shutdowns after Mojave

    Any other ideas? I’ve tried new ram and new PSU... Running out of ideas. May chalk it up to a bum motherboard here soon. Anyone else have any issues with 2500k’s under Mojave?
  12. Gordo74

    Random Shutdowns after Mojave

    Yeah I saw that... but I have no issues with the keyboard. Additionally, it boots normal after beeping. Possible since I have the keyboard receiver on the front panel, it throws the error during boot. Could be a red herring.
  13. Gordo74

    Random Shutdowns after Mojave

    Hi All, Bit of an oddity on my Wife's hack after upgrading to Mojave. Installed with UniBeast + MultiBeast 11. Z77 Asrock Pro4 2500k 8GB RAM RX 570 MSI Broadcom BT+Wifi card to PCI-E 1x (tried multiple). The issue I am having is that when uploading at all, the system flat out shuts down...
  14. Gordo74

    AMD Radeon RX 580 & RX 570 Released!!

    I had the same issue with almost the exact same hardware. The fix for me was moving to a UEFI installation, which required a full reinstall in my case.
Top