Contribute
Register

Recent content by GabeDamien

  1. GabeDamien

    USB in bootloader, but not OSX?

    Common doesn't equal universal. :crazy: I confess that I am a total noob when it comes to Clover, I am still learning the fundamentals. In any case, thanks for your assistance. Happy New Year, —G.
  2. GabeDamien

    USB in bootloader, but not OSX?

    Thanks. Though that guide didn't list this, what I (evidently) had to do was enable "Handoff" in the BIOS settings. :roll:
  3. GabeDamien

    USB in bootloader, but not OSX?

    This is very weird / frustrating. I had Clover for El Capitan working fine. I went away for the holidays, come back, boot up — keyboard works in boot loader. Let it get to login screen and… no response from mouse or keyboard. Confirmed they work on another machine, just not once OS X has loaded...
  4. GabeDamien

    Boot0 Error on my SSD?

    Thanks. I ended up upgrading to 10.11 with Clover via Unibeast, and that worked… probably was going to go down that road anyway. Annoying and now there's various small broken things but I can iron those out over time.
  5. GabeDamien

    Boot0 Error on my SSD?

    I am dealing with this right now on a Yosemite system that has worked fine for years (through multiple OS upgrades). I've tried the official guide to copy boot1h over to the correct partition —*no joy. In another thread they recommended using Chameleon Wizard to install using boot0md —*nope...
  6. GabeDamien

    Sudden boot0 error, no idea why —*how to repair?

    Hello, My hackintosh has functioned well for many years now. I've always waited before upgrading OSs until the kinks have been worked out. This last weekend I went on vacation and turned off my hack, which was running 10.10 Yosemite, booting via Chimera. I did not install El Capitan —*at...
  7. GabeDamien

    [SUCCESS] Gabedamien's first build: Maximus V Gene - 3770K - 16GB RAM - GTX 670 - FT03 - OS X 10.8

    A bit of googling led me to this: http://pjalm.com/forums/index.php I am out of the hackintosh scene, only maintaining my own build iteratively as needed. So I can't really help with questions about the state of the art. Good luck! :-)
  8. GabeDamien

    iStat Menus: lost memory monitoring?

    Has anyone who uses iStat Menus lost the memory graph? Mine only shows "pressure" and reports nothing else (i.e. no "active," "inactive," "wired" etc.). It worked fine for years and I don't recall changing anything recently. Tried restarting of course. If nobody else has been having this...
  9. GabeDamien

    Chimera text-spinner suddenly hangs (at about '|' or '/') with presence of internal time machine dri

    That doesn't help those of us who use our bootloader as a, you know, loader of boot volumes. ;) I have Win7, an OS X clone, etc. in addition to my OS X primary. Still holding out hope for an eventual fix.
  10. GabeDamien

    Chimera text-spinner suddenly hangs (at about '|' or '/') with presence of internal time machine dri

    I have this same bug. Chimera froze on spinner when my TM volume was plugged in. Now I can only get it to work if I physically disconnect my TM drive. I don't want to erase my old backups… I hope someone gets a fix for this soon!
  11. GabeDamien

    Chimera Boot Issue with Time Machine Disks

    Please fix this… I could reformat my TM drive, but then I'd lose all my backups! That's not a solution, that's a (bad) workaround. In the meantime I'm operating sans hourly backups… not good.
  12. GabeDamien

    Chimera suddenly won't load, can't boot into UniBeast

    I have a big problem. I have been running the hackintosh desktop in my sig for a while now with no problems. I didn't install anything or update anything recently. Just restarted, and now Chimera won't load. In other words, my mobo's splash screen shows, the grey cursor appears in the...
  13. GabeDamien

    [SUCCESS] Gabedamien's first build: Maximus V Gene - 3770K - 16GB RAM - GTX 670 - FT03 - OS X 10.8

    I no longer support this guide (see the top of page 1 for a link to PJALM’s newer guide), but to answer your question, I never had problems with the CPU speed – it just worked. I set the BIOS multiplier to 42 in my case, and originally chose a SMBIOS of Mac Pro (the base default) which gave me...
  14. GabeDamien

    [SUCCESS] Gabedamien's first build: Maximus V Gene - 3770K - 16GB RAM - GTX 670 - FT03 - OS X 10.8

    Mine works fine unless I allow it to sleep-wake (then it's snap-crackle-pop). Since sleep-wake is always finicky anyway and is one of the easiest things to break from update to update... I've just gone ahead and given up on it. So now I have a stable build and working green-jack audio.
  15. GabeDamien

    [SUCCESS] Gabedamien's first build: Maximus V Gene - 3770K - 16GB RAM - GTX 670 - FT03 - OS X 10.8

    Thanks man. Aesthetics were (and always are) important to me, so it's nice to get that kind of positive feedback. Offhand I don't know. How did you spec your OC in BIOS? Did you check my BIOS settings in the zip file linked earlier in this thread? Basically I just set my CPU multiplier to...
Top