Recent content by flynnwinch

  1. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I'm back up and running ! Back on to the current problem: As noted before, I can see my Big Sur boot option in OC. However, booting to it simply results in the Apple logo and a frozen progress bar. I tried to enable verbose mode & debug, but I wasn't able to do that. OC boots verbose before...
  2. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I will do that, as soon as my Big Sur partition is up and running again... If you have any tips to restore data from the "Previous Systems" folder, as I noted in the post right above yours, that would be greatly appreciated. Thanks so much for your help!
  3. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Worst comes to worst, I still have my Time Machine backup. I am sure that one of my old flash drives can still boot Catalina. Something must have gotten corrupt on my Clover EFI. Edit: Booted back on my Catalina backup ! The data is definitely present on my main drive. The partitions for Big...
  4. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Big Sur being a beta, my backup was Catalina 10.15.4. Wiping the data off of my main drive should have been an inconvenience (~1.5tb of data to copy over), more than a big issue. However, my backup also seems corrupt now, despite being on a separate drive. Lol I hope not. Nothing is working anymore
  5. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    My apologies about the double response. I am currently trying to boot back to Big Sur using clover r5124 on my main drive. The new setup screen has appeared, asking me to choose a language, and connect to Wi-Fi. I have not progressed further in fear of deleting all the data from my main NVME...
  6. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I redid the installation yesterday, but it did not seem to go away. At this point, I see my Big Sur volume, but I cannot boot from it. The above problem happens, where the progress bar eventually becomes stuck near the beginning after almost completing. No issues booting Catalina.
  7. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I will do that in just a minute, and let you know the results. When mounting my EFI partitions, I did notice the following two volumes, which could be causing an issue: The VM Volume is also present on my Cloned MacOS 10.15.4. The update partition, I suspect, is leftover from updating to Big...
  8. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    My old OC installation which boots macOS Catalina is not able to see a Big Sur boot option. However, it does see an additional "MacOS Installer" option. Clicking it only shows an Apple Logo with no progress bar. My setup is as follows: Main Internal drives: - 970 EVO Plus NVME with macOS Big...
  9. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I do not. I listed all the volumes that I do in fact see in my previous post after pressing the spacebar
  10. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I am running r5124 with no additional issues since r5123 on Big Sur Beta 9.
  11. flynnwinch

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey CaseySJ! I followed this guide that you posted for OC 0.6.1. It works fantastic for 10.15.4, but it does not show boot option for macOS Big Sur. My Big Sur boots fine with clover r5123. Any tips to get the boot options showing? (I'm not sure if you posted a new guide for OC 0.6.2 or newer, I...
  12. flynnwinch

    Unable to download apps from Mac App Store after update to Big Sur & Clover r5123

    Unfortunately, I came from OC. I had clover until 10.15.2, then I used OC, however I have been unable to get OC 0.6.0 and above to boot. Clover gave me absolutely no issues this time around (though OC is the bootloader in this case, so evidently it works with my build). I'll check out the guide...
  13. flynnwinch

    Unable to download apps from Mac App Store after update to Big Sur & Clover r5123

    Edit: Seems the person I replied to had their post removed
  14. flynnwinch

    Unable to download apps from Mac App Store after update to Big Sur & Clover r5123

    I know that clover r5123 and Big Sur are both in beta, but I was hoping someone here may have some pointers as to how to fix this. Specifically, when I try to download an app or an update from the App Store, the button to download/update for the app in question turns into the circle with a...
  15. flynnwinch

    New Clover Release v5.1 r5123/4/5/6/7 - Big Sur Support

    Hope this helps! (I've let SIP disabled, haven't booted with it enabled yet, not sure if that matters in this case) Edit: Can't boot with SIP enabled Edit2: This is the most stable build I have had, with the 2nd best boot time, all features working, no lag, and only one bug: Mac App Store...
Top