Recent content by emjay96

  1. emjay96

    NVIDIA Announces 'Pascal' Graphics Drivers Coming to MacOS

    Finally! Guess I'll get rid of my 970 and grab a 1080ti. Please, no one tell my wife! :silent:
  2. emjay96

    [SOLVED] Sierra 10.12.3 can't detect a GTX 970, instead sees a "Display 5 MB"

    Look again... 1. Mount EFI Partition 2. Open /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/config.plist with text edit, Xcode, or Plist Editor Pro 3. Edit as shown below: Code (Text): <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>YES</string> <key>InjectSystemID</key> <true/>...
  3. emjay96

    [SOLVED] Sierra 10.12.3 can't detect a GTX 970, instead sees a "Display 5 MB"

    Sounds like you're not doing it right. Check the below... 1. Mount EFI Partition 2. Open /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/config.plist with text edit, Xcode, or Plist Editor Pro 3. Edit as shown below: Code (Text): <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key>...
  4. emjay96

    GIGABYTE nvidia geforce gtx 750 ti 0 mb osx sierra

    What exactly did you already try so people will have that information before recommending possible fixes?
  5. emjay96

    No bluetooth on OSXWIFI card

    I'm glad it worked out for you. I too was looking in the card from osxwifi so hearing it works is a good thing. Although you already solved the problem I wonder if this also would have worked. I read it in one of the reviews for the card on the osxwifi card: After a short few minutes of...
  6. emjay96

    Nvidia 980 Ti freshly installed, working but does not recognise GPU

    So just out of curiosity if that's the issue would upgrading beyond 10.10.1 which the OP stated he was on be the answer to this issue and then simply upgrade the Nvidia web drivers to the correct version to match the new OS build which would presumably be the last dot update of 10.10?
  7. emjay96

    Nvidia 980 Ti freshly installed, working but does not recognise GPU

    And you installed the Nvidia web drivers? And added nvda_drv=1 to you config.plist?
  8. emjay96

    Nvidia 980 Ti freshly installed, working but does not recognise GPU

    Is your GPU's vram being reported correctly in about this mac?
  9. emjay96

    Boot Fail on up5 TH with GTX 650 TI Boost

    not sure what Nv-Enable is. Take a look at this for Nvidia web drivers and Sierra. https://www.tonymacx86.com/threads/new-method-for-enabling-nvidia-web-drivers-in-clover.202341/
  10. emjay96

    GIGABYTE Nvidia GTX 950 not working with Sierra

    nvda_drv=1 is for pre-Sierra versions of OS X. Try this: https://www.tonymacx86.com/threads/nvidia-releases-alternate-graphics-drivers-for-macos-sierra-10-12-1-367-15-10-15.205568/
  11. emjay96

    Running 2 4K monitors

    No worries. Hope it works.
  12. emjay96

    Running 2 4K monitors

    That's pre-sierra. For Sierra the boot arg has changed. Check here: https://www.tonymacx86.com/threads/nvidia-releases-alternate-graphics-drivers-for-macos-sierra-10-12-1-367-15-10-15.205568/ Hope that helps.
  13. emjay96

    Running 2 4K monitors

    Your bootloader is clover, yes? Did you add the required code to your config plist after installing the web drivers and before re-booting?
  14. emjay96

    Running 2 4K monitors

    Did you install the nvidia web drivers?
Top