Contribute
Register

Recent content by elgipsy

  1. elgipsy

    Did the Mojave 10.14.1 Update But Lost Audio & Can't Get It Back

    Hi I updated to 10.14.1 but lost sound. I then dowloaded and installed updated Apple ALC and Lilu kexts and rebooted but still no sound. Am I the only one with the issue? Any suggestion on how to fix this(I'm using Clover)? Thanks!
  2. elgipsy

    Mojave AppleHDA Audio

    It worked! Thanks Toleda, Hack is now up and fully running
  3. elgipsy

    Mojave AppleHDA Audio

    Thanks a lot for the responses, I will try when i get back home. Toleda, i did read B. Acidanthera/AppleALC but it was not fully clear to me, hence me verifying if the steps are a correct understanding of this post
  4. elgipsy

    Mojave AppleHDA Audio

    Hi, I have updated from 10.13.6 and as expected I lost sound (was using audioCloverALC). I understand that the method has now changed to enable sound and I would like to make sure I got it right in terms of needed steps: 1. remove cloveralc kext from EFI and use clean config plist 2. restore...
  5. elgipsy

    Problem updating to 10.13.2:loading bar stuck

    Hi, The update didn’t go smoothly this time. Update installed and I arrived on the desktop (checked about this Mac:10.13.2). I then proceeded to instal sound but after the reboot I am stuck on the loading bar(reaching the end then stuck) I used parted magic to change the apfs file though I don’t...
  6. elgipsy

    macOS 10.13.2 Update

    *apfs... can’t edit post for some reason
  7. elgipsy

    macOS 10.13.2 Update

    The update didn’t go smoothly this time. Update installed and I arrived on the desktop (checked about this Mac:10.13.2). I then proceeded to instal sound but after the reboot I am stuck on the loading bar(reaching the end then stuck) I used parted magic to change the epfs file though I don’t...
  8. elgipsy

    macOS 10.13.1 Update

    updated without an issue, just updated Clover before installing and had to rebuild the sound.
  9. elgipsy

    macOS High Sierra Public Beta 4 is Now Available

    Same issue here. Tried a fresh install of 1st beta and updated straight to beta 4 from the app store; same issue... back to beta 1 for the moment
  10. elgipsy

    Success! With Z97MX

    This worked for me and USB is finally working THANK YOU! :)
  11. elgipsy

    macOS High Sierra Public Beta 2 is Now Available

    Indeed same here; did not pay attention to this
  12. elgipsy

    macOS High Sierra Public Beta 2 is Now Available

    I just finished updating. TRIM survived and so did sound (edited). USB 3.0 still not working, I have been browsing the net hoping to find the piece of code to put in the config.plist to raise the ports from 15 to 20 (8 series) but no luck so far :(
  13. elgipsy

    USB - New Raise Port Limit Patch for macOS 10.12 Sierra

    Hi, I have updated to High Sierra and as almost expected USB 3.0 does not work. Tonymac posted a patch for the new OS but only for the 100 series. what would be the equivalent of this (should be working on 7/8/9 series) <dict> <key>Comment</key> <string>change...
  14. elgipsy

    New USB Raise Port Limit Patch for High Sierra

    Hi all, would you have the data for 8/9 series? I tried this one but then cannot boot the OS. Everything up and running... except USB # as every year :(
Top