Recent content by Dinho22

  1. Dinho22

    Little Mac Pro: i5-6600K - ASUS Z170M-PLUS - R9 280 - Fusion Drive

    @Fl0r!an, I'm in trouble with my Asus z170 PLUS BR... maybe you help me with your config.plist? Is really helpful... *P.S. Im in freeze logo in install moment and made several fixes from the post about 170 like, "usbinjectall" and "port lines".
  2. Dinho22

    [GUIDE] Remove extra Clover BIOS boot entries & prevent further problems

    Perfect, resolve my problems. Thanks a lot @BreBo, still my job... =]
  3. Dinho22

    [GUIDE] Remove extra Clover BIOS boot entries & prevent further problems

    @jdizzle Im update the bios and setup again to work boot in sierra. But my graphics broke. Glitch everywere. Im reinstall multibeast, the last nvdia driver... and in config.list still set NvidiaWeb to true. Is what worked for me in installation. But does not mark "nvidia web driver" option in...
  4. Dinho22

    [GUIDE] Remove extra Clover BIOS boot entries & prevent further problems

    Yes, reinstall my sierra system. Just update the bios? Im trying tomorrow.
  5. Dinho22

    [GUIDE] Remove extra Clover BIOS boot entries & prevent further problems

    if you go from last bios uptade you need to reeinstal the whole thing? I have a windows 10 and Sierra 10.12.3
  6. Dinho22

    Extremely long delays with a few things, where have I gone wrong?

    I just do not know what to try. As far as I know several people are having this problem, even original Mac users.
  7. Dinho22

    Extremely long delays with a few things, where have I gone wrong?

    I have the same problem here! My hardware is good, but everything it's slowly. After in El Capitan everything was fine, I even wondered that it was pretty fast even multitasking. So the problem is something in Sierra bios, conifg.plist e etc... My specs: Gigabyte B150M D3H i5 6500 GTX 970...
  8. Dinho22

    Success Sierra 10.12 & 10.12.1 GA-Z170X-UD5 TH, i7 6700K Skylake Gigabyte GTX 970, iMac 14,2

    You save me!!!!! Very very thanks bro. by the way my setup is: Gigabyte - GA B150M D3H DDR4 Intel i5 6500 3.2GHz GTX 970 16GB RAM Hyrperx ddr4
  9. Dinho22

    [SKYLAKE GUIDE] El Capitan 10.11.4, GA B150M D3H, i5 6500, GTX960

    @noahbettac You please post your config.plist?
  10. Dinho22

    [SKYLAKE GUIDE] El Capitan 10.11.4, GA B150M D3H, i5 6500, GTX960

    @noahbettac Did you try to upgrade to the sierra?
  11. Dinho22

    [SKYLAKE GUIDE] El Capitan 10.11.4, GA B150M D3H, i5 6500, GTX960

    Im trying de Sierra to and have a lots a painnn in my head! Im trying back now to el capitan. The ethernet works for me in the last option, i think so voddoo 2.2.1, just mark the last option
  12. Dinho22

    [SKYLAKE GUIDE] El Capitan 10.11.4, GA B150M D3H, i5 6500, GTX960

    The HD 530 graphics in i5 6500 works... just mark the option in Multibeast. But if you have a Radeon works forget the the intel graphics and use de radeon graphic...
  13. Dinho22

    [SKYLAKE GUIDE] El Capitan 10.11.4, GA B150M D3H, i5 6500, GTX960

    Seems like work fine. Very Thanks my friend!
  14. Dinho22

    [SKYLAKE GUIDE] El Capitan 10.11.4, GA B150M D3H, i5 6500, GTX960

    I don't see earlier, i try tomorow and post here what happened. Thanks
Top