Recent content by diddl14

  1. diddl14

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks for the quick reply, that clarifies. Based on your suggestion I've changed the framebuffer config from DP to HDMI but no success. I'll pick up a USB-C to Displayport cable tomorrow, sounds like the better solution!
  2. diddl14

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hi everyone, I trying to get a 2nd monitor working via IGP and an USB-C to HDMI connector. This works fine when connected to my MacBook but can't get it to work on the Z-390. Currently have Mojave running ok except for the 2nd monitor. Is the BIOS (V7) of the Z390 Designare suppose to appear...
  3. diddl14

    tonymacx86's Haswell mATX: GA-Z87MX-D3H - i7-4770K - HD 4600

    I have two Eizo monitors connected with 1920 x 1200 @ 60hz. One on HDMI, other on DisplayPort (I think, currently not at home so can't check..). Latest macOS, no issues at all. At some point I also had a 3rd display at 1080P but didn't really use it that much (mainly for video editing).
  4. diddl14

    tonymacx86's Haswell mATX: GA-Z87MX-D3H - i7-4770K - HD 4600

    Hate to be stuck on an older version. Will try a dedicated gfx card as it seems to be IGP specific?
  5. diddl14

    tonymacx86's Haswell mATX: GA-Z87MX-D3H - i7-4770K - HD 4600

    I'm been reading that it has been solved. Looking for confirmation that it is also solved on GA-Z87MX-D3H - i7-4770K - HD 4600. Or does this still also occur on other boards like the H97N-WiFI?
  6. diddl14

    tonymacx86's Haswell mATX: GA-Z87MX-D3H - i7-4770K - HD 4600

    Anyone here has a working Sierra system with HD4600? I'm having problems with Safari Crashing on video content. The patch from this post works after reboot but at some point again fails: #187 (AppleIntelFramebufferAzul patch) Yosemite and El Capitan run without any issues.
  7. diddl14

    OS X 10.11.2 Update

    Got a black screen after updating via AppStore :-( Cursor (arrow) is showing and responding. Also remote SSH login works. Update: Got it working again. A 4TB time machine HD got corrupted and took ages to check. This apparently prevented the desktop from starting (??). Killing the fschk...
  8. diddl14

    Beats 1 not playing in iTunes

    Just tried if an ozmosis bios would solve things on my ga-z87mx-d3h. Was really nice to see the system boot OSX strait from the bios but unfortunately it didn't resolve the problem. Actually made it worse with the system freezing on playing Beats instead of it just not playing. So I'm...
  9. diddl14

    Beats 1 not playing in iTunes

    Could you provide links to the other threads? That way we might be able to consolidate the info's and find out what all the installations that don't work have in common.
  10. diddl14

    Beats 1 not playing in iTunes

    I'm on clover, that alone doesn't fix this...
  11. diddl14

    Beats 1 not playing in iTunes

    Here's a link to an Apple forum that reports Beats not playing on their Mac: https://discussions.apple.com/thread/7104697?start=0&tstart=0 I tried logout and restart iTunes but didn't solve it. Mine is not crashing, just not playing Beats 1..
  12. diddl14

    beats 1 freeze my hackintosh

    I failed to find this thread and unfortunately posted a similar question.. Meanwhile someone has confirmed it to be working on his system. See http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-support/167313-beats-1-not-playing-itunes.html#post1061385 He appears to have a discrete video card so...
  13. diddl14

    Beats 1 not playing in iTunes

    I've succesfully updated to 10.10.4 and latest iTunes. Apple Music streaming trial works. Only thing not playing is Beats 1 Radio. It's working fine on my MacBook Air, just not on my desktop. Can anyone confirm that Beats 1 is working on their hackingtosh? Thx
  14. diddl14

    slow boot times between bios n clover gui?

    Can confirm this. Disabling logging reduced boot time from 1.5 minute to <10 seconds...
  15. diddl14

    How to Fix iMessage

    Have you read this? http://www.insanelymac.com/forum/topic/303073-pattern-of-mlb-main-logic-board/
Top