Contribute
Register

Recent content by dco.

  1. dco.

    SSD corruption.

    I tried some utilities, but drives passed the test. In fact a brand new drive is not booting.
  2. dco.

    SSD corruption.

    I have 8 Hackintoshes in my office. 4790K + GA-H81N motherboard running sierra and below They have been working more or less reliablly for many years now. Of late few of my machines stop booting. I clone the SSD from my working machines and use them in those machines. and that works, but on...
  3. dco.

    boot volume corrupted....pleeease help.

    boot volume problem....pleeease help. I have two GA-H81N systems. using Msata drives each. Just to experiment, i took out one msata stick from one machine and put it into another. and switched it on. I did not realise that the other machine was not off but was in sleep mode. The system...
  4. dco.

    Hackintosh render farm

    just wanted to bump this thread. I have a GA-h81N and using it successfully with 4770. with 10.9 I bought the 4790K and plan to install 10.10 on it....so far not making much headway with it. The installer reboots after few seconds into the boot process. Any help will be appreciated.
  5. dco.

    Got it up and running, but what Multibeast settings?

    I am trying he same mobo. What were your bios settings.
  6. dco.

    bitdoctor's MiniMacPro Build: intel Core i7-3770 - Gigabyte GA-H77N-WIFI - HD 4000 - 16 GB - 256 GB

    I have the same build. Smaller SSD, and different case. Running vectorworks 2013 on it. No problems so far. In fact it is quite fast on it.
  7. dco.

    Problems with MultiBeast on Clevo D900F - X58 - i7 - Setup

    which i7 did you use. i am planning on using 6 core 980x. any suggestions?
Top