Recent content by Chris303

  1. Chris303

    New hack X-99 & GTX1070. Fails with “gIOScreenLockState” and “does printf work??”

    Update... using Clover Configurator on the MacBook, I installed lilu and WhateverGreen kexts to the EFI of the USB drive. It now proceeded to launch the next step of the GUI installation :) Now I am proceeding to install the NVidia Web driver
  2. Chris303

    New hack X-99 & GTX1070. Fails with “gIOScreenLockState” and “does printf work??”

    Hi All. I am currently trying to get a new installation working. I have some prior experience following this process with an older build and I have some general knowledge of *nix commands etc. Apologies for the long post, I am hoping to give full details up front. I have followed the standard...
  3. Chris303

    Black logon screen unless safe boot is used - NVidia Quadro K600

    Final update. In summary the K600 doesn't seem to work with OSX (not a hardware fault - was fine with Windows 10). I have rebuilt my system with the GT 740 and it is working quite well - certainly no black screen nonsense. One remaining odd thing is that although I have nvda_drv=1, NVIDIA...
  4. Chris303

    El Capitan Post installation Failed. Clover_v2.3k_r3270_Legacy_Root.pkg

    I have the same error installing Clover on 10.11.5. Fails via Multibeast or with the Clover package. I have tried version 2.3k r3726 and 2k r3050. PC spec as below. Any suggestions?
  5. Chris303

    Black logon screen unless safe boot is used - NVidia Quadro K600

    Thanks Guys. First I've tried Voilet's suggestions to no avail. I tried GraphicsEnabler=No and tried both PCIRootUID=1 and PCIRootUID=0. This was with nvda_drv removed. In both cases, after it gets past the point of mounting the filesystems it goes to a grey screen with mouse cursor. After...
  6. Chris303

    Black logon screen unless safe boot is used - NVidia Quadro K600

    Thanks very much Voilet. I have spotted one silly mistake which is that whilst i have both Chameleon and Clover UI tools loaded it is Chameleon not Clover that is actually installed as the bootloader. I've tried experimenting with the settings and when i get a black screen, checking via remote...
  7. Chris303

    Black logon screen unless safe boot is used - NVidia Quadro K600

    I guess this is an unusual issue... I'd be grateful if someone could give me their view on whether: a) the black logon screen is likely due something that I simply haven't configured correctly (being a newbie), or b) the NVidia Quadro K600 is not known/likely to work properly ? It seems so...
  8. Chris303

    Black logon screen unless safe boot is used - NVidia Quadro K600

    My problem is that I have not been able to configure the graphics properly in Yosemite. I can only boot & login in safe mode. Without safe mode I always get a black login screen but with an operational mouse cursor. I have tried various combinations. With all of them I can at best manage to...
Top