Recent content by chazman88

  1. chazman88

    Sleep didn't work, then it worked, now its stopped working...

    Tried the bits mentioned above but not luck..... Anything else i can look at?
  2. chazman88

    Sleep didn't work, then it worked, now its stopped working...

    Cool, thanks. I'm not in front of the computer until tomorrow, but will have a look at these items.
  3. chazman88

    Sleep didn't work, then it worked, now its stopped working...

    This has been driving me nuts for a little while. I built my hack last year and i could never get the sleep to work properly (would go to sleep auto and manual but would never wake properly, everything would start up but the screen would stay black), then a couple of months ago i did some...
  4. chazman88

    Monitor takes over 2 mins to wake from sleep

    Anybody got any ideas?? Could it be my system definition? Currently it's running iMac12,3 (I think), would changing it to one of the mac pro definitions help?? Would anything break if I changed it just to see if it made a difference?? Cheers
  5. chazman88

    Monitor takes over 2 mins to wake from sleep

    Hi All, Recently built my first hackintosh and now I have just one remaining issue. If I put it to sleep (manually, for testing) the tower will go to sleep properly, all fans stop all lights go out etc. As soon as I press a button on my keyboard all the fans lights etc come back on and...
  6. chazman88

    GA-Z77X-UP5 TH Build works beautifully except

    There is no Firewire port on this board. Only a Firewire Header, so if your case has a Firewire port then there will be a cable to plug into the header. Otherwise System Report will not see a port.
  7. chazman88

    Minor Sleep Issues - GA-Z77X-UP5-TH

    I would like to get some info regarding this aswell. I have the same board and pretty sure im seeing the same issues. Out of interest what bluetooth are you using?
  8. chazman88

    Multibeast 5.1 fails

    I have the same issue with Multibeast failing. Was working fine in 10.8.1 had audio and everything working. I then upgraded to 10.8.2 and realised my audio had stopped working (no audio output device showing), so i tried to run multibeast again to install support for the ALC898 but every time...
  9. chazman88

    No CPU or GPU Temps - Z77X-UP5-TH / GTX670

    Yep, got that. Just realised I get temps in a different app but not in istat. Any ideas???
  10. chazman88

    No CPU or GPU Temps - Z77X-UP5-TH / GTX670

    Hi All, Just finished a Hack build and everything went well. Now I'm trying to add all those little extra bits.... Having trouble with CPU and GPU temps atm, ive install istat menus and the only sensors it sees are Incoming Air, Fan 0, Fan 1 and CPU Core Voltage. How do I get all the...
  11. chazman88

    Asus Eee PC 1025ce - Any Chance??

    Thanks for the info. I wont invest my time at the moment then.
  12. chazman88

    Asus Eee PC 1025ce - Any Chance??

    Before i invest too much time trying to install Lion or Mountain lion on my new netbook i thought i would check to see if anybody knows if this can be done, and if so if anybody has any pointers. Many thanks Charlie
Top