Contribute
Register

Recent content by chanquete69

  1. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    Thank you, will try it and come back. Today, macOS Catalina released. I clean installed it on my NUC8i7BEH and it is working flawlessly using @Leesureone #901 attached EFI Folder. Awesome work, thank you really much!!!
  2. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    Once question @Leesureone, I have a NUC7i5DNK with old Rehabman files working fine in Mojave 10.4.6. Do you recommend me migrate to your EFI files in order to be prepared for Catalina release? Does It work for gen 7 nuc? Thank you!
  3. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    I have updated my Mojave installed to GM Seed and everything is working, including HDMI sound. NUC8i7BEH here.
  4. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    I took this settings from the Intel community. Really quiet under light use, better results than quiet mode:
  5. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    I am using a Samsung 970 EVO 250GB successfully on my NUC8i7BEH. APFS, trim, no problems so far.
  6. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    That is the least that we can do.
  7. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    Tested latest commit and it is working fine. Thank you!! You solved this really well, now with the same code we can test/use both IGPU ids without touching config.plist file. Well done!
  8. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    It works with this changes RehabMan: Thank you. In your machine HIDPI works well on scaled resolutions?? I attached debug for your inspection.
  9. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    Don’t know, really. Those are the files generated by the previous commit on the GitHub repository, they are working flawlessly for me.
  10. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    If you want, test with the SSDT files that work for me, until we solve this strange problem.
  11. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    That is the exact behaviour I have. I have tested HDMI and USB-C cables. I will try the framebuffer patches you tell and come back to tell how it goes.
  12. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    I deleted CLOVER folder in EFI partition and started from scratch. Same problem. Maybe with current commit the SSDT is not generating correctly for this model?
  13. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    I am using the latest code on GitHub... command is “make install_nuc8bc”, right?
  14. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    I used Textwrangler to add only the "Macintosh HD" as boot volume and SMBIOS serial only... I am not using Clover Configurator... Hope this time is ok for you.
  15. chanquete69

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    Good and bad news, luckily I discovered what is causing the problem. I tried to boot with the new SSDT using a USB-C to DisplayPort cable I use for my Macbook Pro. The good news is that it works. The bad news: After logging in, as this is the first time I am using this cable, macOS is...

Top