Recent content by Brad5126

  1. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    took your advice and just left it, was concerned about the power management
  2. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    What boot commands are you using and which stage of the install you in ? first boot ?
  3. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    Yeah i suppose, thanks for the link! Only because there were no iMacs with an Xeon processor haha, what about the power management ? Does it matter which one i use ?
  4. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    Update: So i finally have everything working (haven't tested USB 3.1) , Just one question. I tried to change the smbios to Mac Pro 6,1 but will not boot when i do it ? I currently have the smbios on IMac 14,2 which works perfectly fine.(Was the default after installing clover) Is there a...
  5. Brad5126

    MacOs Sierra 10.12/10.13 on ASUS X99 Deluxe/U3.1

    Did you manage to get the USB 3 working to support external hard drives, used the same files on my asus x99 sabertooth but am struggling to get it to notice my external hard drives through USB 3 any ideas ?
  6. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    Worked thank you ! Just the USB 3 not working with external hard drives left now. Yet to test imessage!
  7. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    oh right so when you use dMatik pack you copied all of his files to the clover folder including the config file? cheers for the replies on this by the way !
  8. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    So i followed everything step by step. Just a few things not working. USB 3 works but only with memory sticks and not external hard drives do you know why this is ?? Thanks
  9. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    cheers for this, what did you use to get the audio working ?
  10. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    How do i find this to turn this on ? i have the same specs as you and am currently getting the 'no entry' screen on boot. Thanks
  11. Brad5126

    [SUCCESS] macOS Mojave | Asus Sabertooth X99 | i7 5820k | 32 GB RAM | RX Vega 56

    Hello i followed all your steps but are getting stuck on boot, where i get a no entry symbol ? Any ideas ? cheers
Top