Recent content by Borgo1971

  1. Borgo1971

    Creating Sierra USB installer from Catalina.

    I need to ricreate a USB stick with macOS Sierra installer and I tried to do it using Unibest 7.1.1. and my archived macOS Sierra install application that I placed in my Application folder, but when it comes the moment to select the OS, icon in Unibest appears faded as Unibeast can't find the...
  2. Borgo1971

    macOS 10.12.6 security update 2019-004

    After installing this update on my Dell Optiplex 3010 with Nvidia GT730 (2GB DDR5), boot wen't slow and macOS won't load NVidia web driver, even after I updated them, too. With Apple's graphic driver, the screen refresh is become painful slow. I updated Clover to last realize too, hoping it will...
  3. Borgo1971

    ASUS Geforce GT 730 2GB - Issues

    What do you mean for noisy? The fan noise? In this case, card is very quiet... it's fanless ;) and low profile too... this: ASUS GF GT730-SL-2GD5-BRK NVIDIA GeForce GT 730 2GB And after I upgraded to Sierra, works flawless.
  4. Borgo1971

    ASUS Geforce GT 730 2GB - Issues

    I've bought a GT730 too, to replace a defective AMD Radeon HD5450 that went me crazy, before I understood the card was broken (at first in windows worked well). Now it's working (after I enabled nvda_drv=1) but with two minor issues, that I'd like to remove. First, at boot I have some errors...
  5. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    Yes, but I don't use much Windows. I did some GPU stress test, and all went fine. But there's a breaking new: I had the same issue while computer was still with clover boot loader... so I guess that's something wrong at hardware level
  6. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    Entry the display fills with colorful artifacts, I can still see the the mouse pointer as a colorful group of pixel that moves, but I can't do nothing else then turn off with the power button. I attach the last console log with gpu restart ... maybe it helps. Next time I'll take a picture from...
  7. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    After the last reboot, audio works again. But video crashed again yesterday while surfing internet.
  8. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    It's an ASUS. This: ASUS branded Radeon HD5450 P.S.: I just noticed that the sound was gone, and from which I understand, it's related to graphic card, so it should not be OT. May be, I could be wrong,but in Windows I didn't see any audio device except "AMD High Definition Audio Device".
  9. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    Screenshot looks fine, and I'm greatfull for your effort to help me, but sadly the computer the computer behaves exactly as before. Do you think that with a nvidia geforce gt 730 I could have more luck? Or have you any suggestion for a not expensive, low profile, video card for my hackintosh?
  10. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    Should I add Boolean option too (like you told in another reply above)? I did, and get a crash at the first boot. Second reboot let mi login, but after half boot progress bar, screen went all black and appeared only with login screen. Previously, at half boot, I had a flash colorised bar, and...
  11. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    Here it is. In the meantime I realised that now all eight USB ports are working right. A first step :thumbup:
  12. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    OK, I've removed DSDT (renamed in place to DSDT.removed... it's the same?), and I've added "change _DSM to XDSM" to config.plist. Now System Information shows the device ID as 0x68f9, the same I get in Windows. I created a SSDT file with the code you posted few days ago, and placed it in...
  13. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    While I'm not a computer newbie at all, I'm new to hackintosh, so I'll be glad for a little more help. OK that's pretty simple. Where is it coming? In DSDT.aml I should remove? Didn't find any GFX in .../EFI/CLOVER/ACPI/patched/ssdt.aml or .../EFI/CLOVER/config.plist In entry .../EFI folder, I...
  14. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    Here are the files you requested. Hope they are right now. Sorry I didn't answer before, but I'm in Italy and went to sleep a few hours.
  15. Borgo1971

    [Guide] Enabling ATI Radeon HD 5450

    This is with I did, but without any effect. So I wanted to try DSDT method, hoping it solves my issues. I bundle Clover config.plist and IOReg, hoping in some help.
Top