Recent content by Bingdotcom

  1. Bingdotcom

    Boot loop after updating Clover

    Well ever since i stopped staying up to date, my computer has been slowing down, and theres more and more glitches all the time. i guess "stable" was the wrong word maybe it's the wrong approach, but i was hoping getting everything back up to date might help. i'm trying to finish a project in...
  2. Bingdotcom

    Boot loop after updating Clover

    Hello! I haven't been able to update clover since r5121 Ever since then no matter what I do it just boot loops. i've tried swapping out all my old and new drivers, but no luck Attached is a working and non working updated efi, if anyone see's anything wrong please let me know ! :-) It's...
  3. Bingdotcom

    Blutooth Recognized but "Not Discoverable" & "Not Connectable" BCM94360CD

    Hello, i've finally wrapped my head around Mapping the USB, and i'm nearly satisfied with my USB map. Now that my USB2.0 Connecters are working properly i've finally been able to get the Bluetooth chip recognized, but something is wrong. My bluetooth "Address" is all zeros i cannot discover or...
  4. Bingdotcom

    Gigabyte z390 Aorus Pro Wifi Internal USB connectors not found

    Hello, i'm still tuning my build and i've added a WiFi/Bluetooth card recently. Wifi has been working great, right out of the box. but i have no Bluetooth detected. i believe i've done somthing wrong, i dont see the usb2.0 ports listed, although my case usb is plugged into port 1 and seems to...
  5. Bingdotcom

    Gigabyte z390 Aorus Pro Wifi Internal USB connectors not found

    Hello, i'm still tuning my build and i've added a WiFi/Bluetooth card recently. Wifi has been working great, right out of the box. but i have no Bluetooth detected. i believe i've done somthing wrong, i dont see the usb2.0 ports listed, although my case usb is plugged into port 1 and seems to...
  6. Bingdotcom

    BCM943224PCIEBT2 recognised but not able to connect to wifi

    Did you ever solve the Bluetooth?
  7. Bingdotcom

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Oh jeez! oops yes, i7-9700K is correct thanks! Thank you so much for the response! that frame buffer/connector patch seems to be doing something, but it's not booting fully. it gets to a point in verbose then the screen goes black and starts flashing with a cursor every 5-10 seconds but...
  8. Bingdotcom

    Intel UHD 630 igpu acceleration not working, i7 9700 k, Mojave 10.14.6

    hello all! Recently i FINALLY got my hackintosh booting, using uni/mutibeast, but i can't get the Intel UHD 630 igpu working. Graphics are only using 7mb A moderator already tried to help out on another thread i started, by sending some modified EFI folders. but they either didn't help, or...
  9. Bingdotcom

    Mojave 10.14.6 Clover install/EFL issues, SOS ! Gigabyte z390 Aorus Pro WiFi + i7 9700K

    hmm, no luck. this one just boots to a black screen after verbos spits out the attached
  10. Bingdotcom

    Mojave 10.14.6 Clover install/EFL issues, SOS ! Gigabyte z390 Aorus Pro WiFi + i7 9700K

    Thank you for the help! i was never able to get that original install working, but i used uni/multibeast and got it going. my only problem now is that i cant get the Intel UHD 630 igpu working for the life of me!! i've been trying to make 100% soak in the links you sent, but i there's a lot...
  11. Bingdotcom

    Mojave 10.14.6 Clover install/EFL issues, SOS ! Gigabyte z390 Aorus Pro WiFi + i7 9700K

    dang. do you have an idea of what i should look into changing? or what you would do next?
Top