Recent content by Bagi1992

  1. Bagi1992

    ASUS X299 Monterey Support

    Hi Loloflatsix! I succesfully booted with your recommendations! I have some usb issue, but I will remapp and create a new usb kext, I guess I can fix it. The only interesting thing, if I check the OC version with Hackintool, it still shows I am on OC 0.6.6 instead 0.7.6. Why is that? UPDATE: I...
  2. Bagi1992

    ASUS X299 Monterey Support

    Thanks! I did not notice this before! But I added and still not working... :/ I upload the updated Monterey EFI.
  3. Bagi1992

    ASUS X299 Monterey Support

    Hi guys! I need some help for updating OC prepare for Monterey. I have a stable working system with Big Sur 11.6.2 an older OC (0.6.6 or something like that) and I tried to update to lastest OC, but I can not boot even in Big Sur with it. I upload both EFI folder, if someone would check them and...
  4. Bagi1992

    X299 Big Sur Support

    I have Asus Prime X299-A and working fine!
  5. Bagi1992

    X299 Big Sur Support

    Today I did a fresh install with Big Sur, opencore 0.6.3 after many months of using beta, what I upgraded from Catalina. Everything went fine, my system is working perfectly, but I can not login into my apple ID. I did generate new serial, system ID etc... tried few different, but no luck. I...
  6. Bagi1992

    X299 Big Sur Support

    My first boot with this bios settings was okay! I will feedback you later!
  7. Bagi1992

    X299 Big Sur Support

    Hi mate! I have the same issue... same 5700XT, 2 monitors, 4k LG and 3440x1440 ultrawide lg with DP cables and a FullHD TV via HDMI. I am using WhateverGreen, doesn't help.
  8. Bagi1992

    X299 Big Sur Support

    I have MSI reference cooler 5700XT, working fine.
  9. Bagi1992

    Asus X299 - Support

    Sounds the same, but I don't need to scroll or do anything. Just open a youtube video, or open a video on VLC, INNA... same glith, and if I don'ts switch in MIDI Audio Settings, sometimes the audio just gone completly. Try to change the ports... I don't have more idea.
  10. Bagi1992

    Asus X299 - Support

    I have working sleep :headbang::lol:
  11. Bagi1992

    Asus X299 - Support

    I have the same problem with 5700XT, Catalina. I had Vega64 too before, no issue at all. You have 2 options to solve it. First, try to use older AppleHDA.kext, I have more glitches with the lastest one, less with older one. Second option, try to change the audio format in Audio MIDI settings on...
  12. Bagi1992

    Asus X299 - Support

    I am on Mac Pro 7,1 now. I get the memory config error on startup, is there any working method which can solve this problem? Or should I try iMac Pro SMBIOS? I use to have iMac Pro 1,1 with this setup with Mojave...
  13. Bagi1992

    How to build your own iMac Pro [Successful Build/Extended Guide]

    I made the change... I changed my GTX980Ti for a Vega 64 and my life is much easier!
  14. Bagi1992

    How to build your own iMac Pro [Successful Build/Extended Guide]

    Hi guys, I bought a bluetooth adapter from ebay, it's a GYMLE Bluetooth 4.0 Adapter, recommended in Tonymacx86 buyers guide. I plugged in, the system see's that, I can turn it on and of, but it can not see any devices. Just searching... cant see my razer bluetooth mouse, not even my iphone. I...
  15. Bagi1992

    How to build your own iMac Pro [Successful Build/Extended Guide]

    Dear KGP, You always saves the people here... :)) I know, it's a shame... I had better knowledge before in this segment, but I did not read this thread for long time... Really thanks your help, this system is stay for stable and I don't touch it, I have an other ssd for Mojave later on, if I...
Top