Recent content by ayandon

  1. ayandon

    Recovery not working

    Friends, In my High Sierra Hackintosh with Clover, I have multiple Recovery menu item in Clover Boot menu, but, none of the Recovery options work! Keeps on showing the White Apple logo. My Hackintosh itself is 100% stable. P.S. I have a Nvidia GT 1030 Graphics card.
  2. ayandon

    [Solved] System Hanging after installing Nvidia Webdrive

    UPDATE: I switched to ASUS GT1030 card and everything is fine! May be, Zotec GT610 card has some issue. I am also getting Metal support with this card. I am very happy.
  3. ayandon

    Post Installation: How manage the graphics with gt 610?

    Hi, I am facing problem with my GT 610 Graphics card. https://www.tonymacx86.com/threads/system-hanging-after-installing-nvidia-webdrive.264406/ Can you pls share your config file? Please, it will be a great help.
  4. ayandon

    [Solved] System Hanging after installing Nvidia Webdrive

    Dear Friends, I am new to the Hackintosh World. Building a Hackintosh with your suggestions and some tutorials. I installed High Serria (from App store) on my i3 2120 Socket-1155 Processor with ASUS H61M-CS motherboard. I added a Zotec GT 610 Graphics card with DVI connection...
  5. ayandon

    Maverick Hackintosh: iMessage not working

    Dear friend, I have successfully installed Maverick Hackintosh on a old Core2Duo based system with 4GB DDR2 RAM and Radeon HD7750 Graphics card. I also have Broadband Internet connection. Currently, I can login and use iTunes, App Store, iCloud. No problem here. But iMessage is not working...
Top