Recent content by avi_31337

  1. avi_31337

    GA-Z87M-D3H - Yosemite installation struggles to success! Current questions related to Multibeast an

    I've posted more details about my build @ http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-support/149546-graphics-issue-ga-z87m-d3h-asus-gt-640-2gb-yosemite-clover.html
  2. avi_31337

    Graphics issue GA-Z87M-D3H+ Asus GT 640 2GB Yosemite Clover

    I've installed Yosemite with clover and I having issues with graphics. If I connect with Intel graphics it is working fine, my Nvidia graphics card is creating problems. It is really slow and taking super long for graphics. My 2nd monitor connected via HDMI was not working at all. In BIOS I've...
  3. avi_31337

    GA-Z87M-D3H - Yosemite installation struggles to success! Current questions related to Multibeast an

    Thanks man. I've got the audio situation figured out. For some reason, the machine is still veryy slow. Any idea why something like that would happen ?
  4. avi_31337

    GA-Z87M-D3H - Yosemite installation struggles to success! Current questions related to Multibeast an

    *No Sound. *Computer is really slow. Mine is an i7 4770K with 16 gigs of ram, not sure what the reason is, any one having similar issues ?
  5. avi_31337

    Z87M-D3H Core i3 4330 Yosemite Install Guide

    I've installed successfully. Boots fine *No Sound. *Computer is really slow. Mine is an i7 4770K with 16 gigs of ram, not sure what the reason is, any one having similar issues ?
  6. avi_31337

    GA-Z87M-D3H - Yosemite installation struggles to success! Current questions related to Multibeast an

    Thanks for the info. I just past through the installation, used boot flags .. "-v -x -f maxmem=4096 -no-zp". Currently struggling throught SAFE MODE to install multibeast. Will update on success. FYI., I have I7-4770K, 16GB Corsair Vengeance,ASUS GT640 2GB.
  7. avi_31337

    GA-Z87M-D3H - Yosemite installation struggles to success! Current questions related to Multibeast an

    I am having the same Kernel issues, did you find any solution? Please share.
  8. avi_31337

    GA-Z87M-D3H , GT640 - Unable to download files, Apps crashing etc..

    MYSTERY SOLVED ... Its a problem with my SSD, I figured it from the way its throwing a launchd error on booting once in a while and the same one showing up in the Error report on opening chrome :D... I've installed onto the other SSD and it worked like a charm right out of the box ...
  9. avi_31337

    GA-Z87M-D3H , GT640 - Unable to download files, Apps crashing etc..

    UPDATE: I've captured a screenshot of the report, when trying to open chrome. Does this help in anyway to figure out the issue ??
  10. avi_31337

    Unable to disable VT-D, Help please

    Cool, Thanks for the info. Now I am struck. My machine boots up fine, but apps are crashing(Chrome etc.. ) and unable to download any files via safari. Do you have any clue why something like that would happen ?
  11. avi_31337

    Unable to disable VT-D, Help please

    Someone suggested me to disable VT-D in my BIOS to fix my hackintosh issue. That particular option is greyed out in my BIOS. Any suggestions on how I should disable it in this case? MB - GA-Z87M-D3H BIOS F8 Processor - Intel Code i7-4770K Graphics - ASUS GT640 2GB DDR3
  12. avi_31337

    Nvidia Hardware Acceleration Issue After Mavericks

    Videos are opening up fine with quick time. I am having issue downloading files and opening apps like Chrome etc... Do you think that has to do with the SMBIOS definition too ?
  13. avi_31337

    GA-Z87M-D3H , GT640 - Unable to download files, Apps crashing etc..

    I am trying to do a fresh install of 10.9 using UniBeast. Purchased parts off Tony's buyer guide. Struggling to get this to work for the last 10 days. Every method/thread I've followed, ended up with this one issues, I cannot resolve. I am a non-native english speaker, so please pardon my...
  14. avi_31337

    Nvidia Hardware Acceleration Issue After Mavericks

    Hey, I've installed Multbeast with MacPro5,1 right after install and I am able to boot in but am not able to download any files, apps dont open up ( like chrome, flash etc... ), Youtube videos says Video unavailable. Can you please write down the list of steps I need to do to fix it. Sorry I am...
  15. avi_31337

    Haswell mATX: GA-Z87M-D3H - i7-4770 - GTX 650 TI Boost

    Hey I've tried the exact settings you've mentioned. I am able to boot in but am not able to download any files, apps dont open up ( like chrome, flash etc... ), Youtube videos says Video unavailable. I have the same MB as yours, but different processor, Graphics. Intel Code i7-4770K,ASUS...
Top