Recent content by aspen

  1. aspen

    display port experience

    weirdly, with HDMI it's perfectly well behaved, I mean not sleep obviously but everything else is fine. the DP is odd. it'll be fine and then all of a sudden it will just start flashing on and off for no reason, the screen that is. Can anyone recommend a graphics card which behaves with...
  2. aspen

    display port experience

    max resolution under that option is 2048 x 1152, but thanks for showing me that trick its ace!!
  3. aspen

    display port experience

    Hi Guys, im all up ad running now, but, after restart or sleep wake, the output from the display port is black. HDMI is fine, but that doesn't give me the 1440 resolution I want. now I am using a dell ultrasharpe and I've used my mini DP to DP cable form my MBP, but turned it the other way...
  4. aspen

    have I missed something in the past 2 years?

    ok, switched the Asus z170 pro for a gigabyte z170 gaming 5, and its much simpler to set up and get working. Anyway, I'm having this weird flickering black artefact at the top right of my screen, its not worth taking a pic of and putting up, it doesn't effect performance or anything that I can...
  5. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    Got it to boot st last. I have to say my experiment with an Asus MOBO is over, I've ordered gigabyte as I would normally use. They just work. My god that bios is an nightmare to set up.
  6. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    this is the only thing i can think of, (but why would it work, then not) im using some corsair vengeance DDR4 3000 RAM. i mean its been automoaticaly tuned down to whatever it is. But could this have caused an issue?
  7. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    completely stopped. i am stumped
  8. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    does that picture help at all?
  9. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    here you go, this off the unibeast USB. It only goes apple logo - white circle with line through it any other way
  10. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    so now it just goes from the apple logo to a white circle with a line through it. the line doesn't even appear.
  11. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    sorry, im trying to update it but cant work out how? ive added it to build 1 profile though?
  12. aspen

    asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

    boot screen by aspen posted Feb 13, 2017 at 8:51 AMHi All, normally i don't have an issue with this stuff but this has me thinking i have a hardware issue, all fine on the install, just changed bios to Other OS and that is about it. ran multi beast, 3 times trying to get audio to be recognized...
  13. aspen

    Geekbench score and other conundrums

    it's under system profiler - about this mac then more info then system report, go to SATA. The new big cat is so flakey and unstable, i went to work, just cam eback, booted up and it just sits there with a spinning apple boot screen :(
  14. aspen

    Trying to get ATI HD 6950 to work

    try this, 1). enter bios, make sure on board graphics are enabled (don't remove the PCI card) make sure device is set to auto 2). plug the monitor into the on board graphics port. And nothing else. 3). install ML using unibeast and when you have your system up and running after multi...
  15. aspen

    Geekbench score and other conundrums

    Hi Y'all! ok so im up and running, Z77 DS3H - I7 3770K - 16GB 1600MHz Ram - HD6870 works fine, icloud and app store etc, but has anyone noticed the following issues? 1). Geekbench under 10.7.4 was well over 15200, now it's 14,800, ok not massive, but it's step back not a leap...
Top