Contribute
Register

Recent content by artissmo

  1. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Success!!!! Thank you so much!! (BTW - I downloaded and ran Clover Configurator on another machine to make the necessary changes to config.plist, as I can’t find the serial # fields when using PList Editor Pro) A.
  2. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    1) Will make that change when i have a new Mojave installer ready 2) If i install your unified_efi 4.5.3, how might i upgrade the version of clover directly on the efi? 3) While attempting to copy the latest kexts into the /CLOVER/kexts/Other folder I see both .kext and .dSYM files. What to do...
  3. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Hmm - it might well be that my graphics problem is resolved now - I’m getting the apple and a progress bar - but it hangs when it gets to full! Seems like it is a bad install, and my only option would be to download and re-install Mojave 10.14.4 via USB?
  4. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Here you go - thanks much! I reverted the systemt definition to iMac18,1 + also cleared the field in /Graphics/ig-platform-id as I saw you advise someone else to. Going to restart now and try this config.plist (takes me about 45 min to boot and do anything using the USB stick, going to switch...
  5. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Help! In updating to Mojave 10.14.4 from 10.14.3, something went wrong and the update hung. I hard-restarted and tried to complete the update, but am getting the attached screen. Managed to boot using my USB backup (10.14.3, works fine). Updated config.plist - modified Product Name to 18,3...
  6. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Fantastic, thank you! Please consider also adding this very helpful image on page 1 :)
  7. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Thanks for the reply - 1. Can't figure it out for the life of me. And this after installing hundreds of OS'es on hundreds of computers in my life (I used to work in tech). It's possible I messed up something in the BIOS, this being my first hackintosh I probably went messing around where I...
  8. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Chugging along on EFI ver. 4.5.2, Mojave, everything working; thank you! Q1: Something I can't figure out - how to install Windows on this machine? I tried with a new and separate hard drive, tried with 2 different usb sticks; tried making the installer USB using both unetbootin and Rufus. No...
  9. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    The email passwords came back when I also upgraded the troublesome (High Sierra) drive to Mojave! Apparently something about installing Mojave on this different HD somehow caused the High Sierra boot drive to lose/disappear its email passwords - specifically, the entries had entirely...
  10. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Thanks for that gem about NTFS/mac! Nobody tells you that :\. You sir are a veritable foundry of knowledge on all things Hack - I salute you! :thumbup::thumbup: Now I'm off to try my hand at this BIOS update thing.
  11. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Thanks for that! Overnight, I discovered that I'd absentmindedly checked a couple options in Clover Configurator's Boot page. I'm dumb. When I fixed that and re-booted - still using definition 18,3 - the display was back, but flickering and jumping and so on. Reverting to 18,1 fixed that...
  12. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Agh, as soon as the progress bar under the Apple logo completes, the gpu sends a quick spritz to the screen, and the system resets. I’m using the integrated Intel graphics. Is there some tweak to the config.plist that I need to’ve done? I can only imagine something in the Gpu section of...
  13. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Ah, that's a relief! Thank you for the info. I'm going to reboot and ensure everything's working using your ver.4.3.2/High Sierra, then upgrade to Mojave. Do I install ver. 4.52 first and THEN Mojave, or the other way around? Thanks again!
  14. artissmo

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Hi Pastrychef! Thanks to this incredible build and all the great advice, my build has been performing fantastically, and I'm a happy camper - thank you again :) Question: If I'm updating to the current version of EFI folder, Clover, etc after a long gap - the first and last time I did an update...
  15. artissmo

    [Solved] MacBookPro mid-2010 and FakeSMC.kext startup hang

    if it's working fine you should be ok. You can reset the PRAM and NVRAM as a maintenance step, easy to google instructions; it will reset your system clock and such as well, please note.
Top