Recent content by AndieMueller

  1. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    @cmn699 do I have to make changes in BIOS that Fenvi works? With the now installed Fenvi the Hackintosh can't boot anymore:/
  2. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    Fenvi 1200 arrived. I connected it to one of the PCIE slots and the cable to USB_5 of my motherboard. But with Fenvi the Hackintosh can't boot. Does anyone know what I can do? Thanks in advance:-)
  3. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    @UtterDisbelief Thanks for your fast and detailed answer! What do you mean by that? Sounds good. I will try Hackintool:) Already done!
  4. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    Yesterday it needed over 30 times to boot correctly. Today it doesn't work! I made a completely new Bootable Stick with the same Kexts, ASUS Patch and UEFI Drivers like before. Also the BIOS settings are like...
  5. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    @cmn699 unfortunately I have problems again: The hackintosh doesn't boot correctly. It just shows the Error sign I uploaded below. Then I found out that the Boot Order changed in BIOS. I changed it to the correct drive which is shown on the pic. But that didn't solve the problem. Then I tried...
  6. AndieMueller

    [Success] ASRock Z390 Phantom Gaming-ITX + TB3 + iGPU + Mojave + SFF Build

    @samtheprogram, I changed the config.plist to iMac19,1 but that also didn't help:/ It's so strange because it worked after copying the Kext to the Other folder. Could you pls look a little deeper because it's my first hackintosh, and I'm not into it like your are. :)
  7. AndieMueller

    [Success] ASRock Z390 Phantom Gaming-ITX + TB3 + iGPU + Mojave + SFF Build

    Unfortunately it doesn't help to solve my problem. Yesterday I downloaded the USBPorts-z390-ASRock PhGmlT-iMac19,1-V8.kext and put it in the EFI>CLOVER>KEXTS>Other. After that the Hackintosh recognised the USB 3.0, 3.1 and Type-C drives. After shutting down the Hackintosh a few hours later it...
  8. AndieMueller

    [Success] ASRock Z390 Phantom Gaming-ITX + TB3 + iGPU + Mojave + SFF Build

    UPDATE: I started my Hackintosh a few hours later and now the USB 3.0 and 3.1 don't work anymore o_O The kext is still in the Other Folder. Do I have to do something else that it works again?
  9. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    My USB 3.0, 3.1 and Type-C Ports are now running too because of @rj510 : https://www.tonymacx86.com/threads/success-asrock-z390-phantom-gaming-itx-tb3-igpu-mojave-sff-build.277418/
  10. AndieMueller

    [Success] ASRock Z390 Phantom Gaming-ITX + TB3 + iGPU + Mojave + SFF Build

    Your USBPorts-z390-ASRock PhGmlT-iMac19,1-V8 is also working for the ASRock Z390 Pro 4 (USB 3.0 and Type-C) *-* Thank you very much!!
  11. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    Thank you, it's working! Now I just have to wait for the Fenvi FV-HB1200. It will be delivered from China in October.
  12. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    Its the Radeon RX 580 Armor 8GB. I hope you mean this BIOS picture:
  13. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    Amazing! I still have a little problem. Sometimes when I want to boot UEFI:Mac OS Mojave it doesn't work. Sometimes it needs three times to boot successfully. Do you know what I could do?
  14. AndieMueller

    can't install Mojave on my Crucial MX500 1TB

    The Fenvi FV-HB1200 is on its way! After installation I will prefix the post;)
Top