Recent content by alexmenn

  1. alexmenn

    Problem running OC GA-z370-HD3P

    Anyone can help me please?
  2. alexmenn

    Problem running OC GA-z370-HD3P

    Ok... fixed I think.
  3. alexmenn

    Problem running OC GA-z370-HD3P

    I tried 32gb partition and didnt work. Please help me.
  4. alexmenn

    Problem running OC GA-z370-HD3P

    ok I will try it
  5. alexmenn

    Problem running OC GA-z370-HD3P

    Wow, really? Its because of that? And the EFI, is OK?
  6. alexmenn

    Problem running OC GA-z370-HD3P

    Hello all. I have my own system full working with big sur 11.1 and OC. But I cant get it in my second machine: Gigabyte Z370 HD3P (updated to f14a) i7 8700k Asus RX 580 16 GB ram DDR4 2400mhz SSD Samsung Evo 850 I've followed Open Core guide and tried several EFI folder from z370 users too...
  7. alexmenn

    Asus X99 - Catalina Support

    Nothing, I did both of them (created aml from windows and so) and still reaches 3,5ghz (0,3ghz more). I changed smbios to macpro7,1 to test it, but I cant reach 4,3ghz. I think its because of performance patch and patches in config :(
  8. alexmenn

    Asus X99 - Catalina Support

    Hi hellowe! Yes, I can boot with your EFI, I could do it yesterday, sorry. But my geekbench score sucks, I think its because of the performance patches and so. Because of that I uploaded my clover EFI, because when I touched something in your EFI (patches and so), I cant boot. To clean nvram, I...
  9. alexmenn

    Asus X99 - Catalina Support

    Hi hellowe! Yes, I can boot with your EFI, I could do it yesterday, sorry. But my geekbench score sucks, I think its because of the performance patches and so. Because of that I uploaded my clover EFI, because when I touched something in your EFI (patches and so), I cant boot. To clean nvram, I...
  10. alexmenn

    Asus X99 - Catalina Support

    Hi @seevolas !! Im working ok in 10.15.5 with my clover config. But I want to work with opencore. Ive tried your OC EFI and many others from this post but I cant boot. I think its because im using i7 6900k (broadwell). I've ridden opencore guide but im so confused. Maybe you can help me to...
  11. alexmenn

    Asus X99 - Catalina Support

    HI! your config wont work in catalina. Catalina doesnt work with your nvidia card, you have to change to amd or stay in mojave.
  12. alexmenn

    [FIX] Coffee Lake Intel UHD Graphics 630 on macOS Mojave: HDMI 1.4/2.0 Output Issue

    Hi!! I want to try what you say, but I have some questions about WEG patching. I have to patch your entries in my CLOVER config.plist, in Devices -> properties -> pciroot(0x0)/Pci(0x2, 0x0) right? I dont know how to patch the framebuffer!! I've ridden some guides but Im not sure.
  13. alexmenn

    Cant sleep after installing Radeon Vega 64 (ASUS Rog STRIX)

    Hi all!! I've upgraded my gtx 1080 for a Vega 64 to be able to work in mojave. Right now I have all my system running smoothly, but I have lost the sleep function. If I try to sleep, the system wakes again instantly (should be USB 255 problem, but I changed it to 255 and same problem) and...
  14. alexmenn

    iMac Pro X99 - Live the Future now with macOS 10.14 Mojave [Successful Build/Extended Guide]

    hi again @kgp Any clue about my sleep problem? I really dont like to disturb you :( If you dont know what is the problem, maybe I can open a new thread for asking help. Thank you again :)
Top