Recent content by AGuyWhoIsBored

  1. AGuyWhoIsBored

    Dell XPS 7590 i7-9750H & Catalina

    I also have the new Dell XPS 15 7590, but with the i9-9980HK instead of the i7 :lol:. I've found that Bavariancake's Dell XPS 9570 guide works really well for the XPS 7590 (it's pretty much identical!) https://github.com/bavariancake/XPS9570-macOS/ There are a couple of things that still need...
  2. AGuyWhoIsBored

    FakeSMC - SMMSensors

    Hello @the-darkvoid! Thank you so much for developing this kext, as now we are one step closer to getting fan support / fan control for these Dell laptops with pesky SMM fan controllers. I have recently acquired the Dell XPS 15 7590, and I have installed the latest build of RehabMan's FakeSMC...
  3. AGuyWhoIsBored

    [Guide] Lenovo Y50 (UHD or 1080p) using Clover UEFI

    Hello again! I've been experimenting with CoreDisplayFixup.kext, and I've come to the conclusion (correct me if I'm wrong) that you don't need to have both the CoreDisplay patches (ran from the-darkvoid's / Mac-pixel-clock-patch scripts) AND the kext implemented at the same time. I'm now having...
  4. AGuyWhoIsBored

    [Guide] Lenovo Y50 (UHD or 1080p) using Clover UEFI

    Good to hear! I have also ran into another problem (and another solution)! I updated to 10.13.3, and with the same patches in place, the screen went black right a few seconds after I typed in my password to login (with CoreDisplayFixup + Lilu + CoreDisplay patches [im not sure if the...
  5. AGuyWhoIsBored

    [Guide] Lenovo Y50 (UHD or 1080p) using Clover UEFI

    Hey all! I have fixed the issue by installing CoreDisplayFixUp.kext! :D -Duncan
  6. AGuyWhoIsBored

    [Guide] Lenovo Y50 (UHD or 1080p) using Clover UEFI

    I don't own this Y50, which is why it isn't in my profile details - I'm doing this for a friend :lol: But here are all of the necessary profile details: Lenovo Y50-70 20378 w/ UHD (4K) display w/ Clover v4.3k RM edition Intel i7-4720HQ w/ Intel HD Graphics 4600 (HM87 chipset) 16GB DDR3L RAM...
  7. AGuyWhoIsBored

    [Guide] Lenovo Y50 (UHD or 1080p) using Clover UEFI

    Thank you for that! Once that was enabled, the distortions went away, but now when it boots it goes to a completely black screen right around when the graphics is supposed to initialize, and it never shows the login screen ... Is this something due to DVMT or something else I might have...
  8. AGuyWhoIsBored

    [Guide] Lenovo Y50 (UHD or 1080p) using Clover UEFI

    Hey all! I'm trying to get one of these Lenovo Y50-70 laptops to run macOS High Sierra, and this guide has come in great use! However, I am facing one obstacle to getting this laptop from working perfectly! After I rebuild caches and restart, the screen is very distorted, as shown below...
  9. AGuyWhoIsBored

    Dell Inspiron 15 7567 - General Installation Issues

    Rebuilt the injector and now everything is working except the speakers! I'm not too sure as to why this wouldn't work (as headphones and mic work fine), as I've been using the same files since I originally patched the audio on this laptop! Should I re-patch my audio? :think: I'll reattach...
  10. AGuyWhoIsBored

    Dell Inspiron 15 7567 - General Installation Issues

    I've installed one of my AppleHDA injector kexts, but it won't load (and thus no audio). Here's what it says when I try to force load it: Last login: Wed Jan 24 09:02:50 on console Duncans-MacBook-Pro:~ duncan$ open /library/extensions Duncans-MacBook-Pro:~ duncan$ sudo kextload...
  11. AGuyWhoIsBored

    Dell Inspiron 15 7567 - General Installation Issues

    The audio suddenly stopped working recently, and I'm not too sure why. It looks like audio is working but when I adjust the volume it "lags" and doesn't output anything. Here are some logs: 8-01-23 21:46:57.650881-0800 0x35d Default 0x0 0 0 kernel...
  12. AGuyWhoIsBored

    Dell Inspiron 15 7567 - General Installation Issues

    I've properly (hopefully) installed all kexts into /L/E/ and rebuilt caches, and we still have no dice ... :think: Here are the "Problem Reporting" files again! Thank you! -Duncan
  13. AGuyWhoIsBored

    Dell Inspiron 15 7567 - General Installation Issues

    When I attempt to install the kexts to /L/E using "sudo kextcache -i /", all of the kexts don't have valid file permissions. I already changed ownership of all of the kexts to root:Wheel, and changed their permissions to 755. Any reason why this could be happening? :think...
  14. AGuyWhoIsBored

    Dell Inspiron 15 7567 - General Installation Issues

    Good catch! Thank you!:thumbup: And Hello again! I've been really busy with a lot of things lately, but I noticed recently that my sound has stopped working! I think it happened after I updated to 10.13.2... I've been trying to get it working, but with no dice! It looks like audio is working...
  15. AGuyWhoIsBored

    [Guide] Dell Inspiron 15 7567 (and similar) (Near-Full Functionality)

    Hmm...do you have your SATA controller set to AHCI instead of RAID in the BIOS? :think: -Duncan
Top