Youtube Videos not loading

Discussion in 'HP ProBook 4530s' started by the3rdknuckles, Apr 24, 2012.

  1. the3rdknuckles

    the3rdknuckles

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    150
    Mobo:
    GA-Z77X-UD5H - HP ProBook 4530s
    CPU:
    i7-3770K & i3
    Graphics:
    Radeon HD 6870 - HD 4000 - HD 3000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Apr 24, 2012 #1
    the3rdknuckles

    the3rdknuckles

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    150
    Mobo:
    GA-Z77X-UD5H - HP ProBook 4530s
    CPU:
    i7-3770K & i3
    Graphics:
    Radeon HD 6870 - HD 4000 - HD 3000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Yeah soo when I'm watching youtube the video doesn't always load. I either have to put that video I'm trying to watch in a high res or reload the page. Is there a way to fix this? Is anyone else having this problem?
     
  2. nightlite

    nightlite

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    50
    Mobo:
    GA-Z87X-UD3H
    CPU:
    i5-4570
    Graphics:
    Intel HD 4600
    Apr 24, 2012 #2
    nightlite

    nightlite

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    50
    Mobo:
    GA-Z87X-UD3H
    CPU:
    i5-4570
    Graphics:
    Intel HD 4600
    F**king HD3000 needs to be fixed PERFECTLY by 10.7.4 or I swear to god Im gonna....
     
  3. the3rdknuckles

    the3rdknuckles

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    150
    Mobo:
    GA-Z77X-UD5H - HP ProBook 4530s
    CPU:
    i7-3770K & i3
    Graphics:
    Radeon HD 6870 - HD 4000 - HD 3000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Apr 24, 2012 #3
    the3rdknuckles

    the3rdknuckles

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    150
    Mobo:
    GA-Z77X-UD5H - HP ProBook 4530s
    CPU:
    i7-3770K & i3
    Graphics:
    Radeon HD 6870 - HD 4000 - HD 3000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android

    10.7.4 :eek: I'm on 10.7.3 :(
     
  4. nightlite

    nightlite

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    50
    Mobo:
    GA-Z87X-UD3H
    CPU:
    i5-4570
    Graphics:
    Intel HD 4600
    Apr 24, 2012 #4
    nightlite

    nightlite

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    50
    Mobo:
    GA-Z87X-UD3H
    CPU:
    i5-4570
    Graphics:
    Intel HD 4600
    there's still some artifacts, especially after waking up from sleep.
     
  5. nikstar

    nikstar

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    674
    Mobo:
    4530s
    CPU:
    i3 2330
    Graphics:
    HD3000
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    Android, Windows Phone
    Apr 24, 2012 #5
    nikstar

    nikstar

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    674
    Mobo:
    4530s
    CPU:
    i3 2330
    Graphics:
    HD3000
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    Android, Windows Phone
    I never had a problem at youtube. With or without the Safari extension "Click To Plugin"
     
  6. masso912

    masso912

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    340
    Mobo:
    Arch Linux x86_64
    CPU:
    I5 2410m
    Graphics:
    Intel 3000 HD 6490m Amd
    Mobile Phone:
    Android
    Apr 24, 2012 #6
    masso912

    masso912

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    340
    Mobo:
    Arch Linux x86_64
    CPU:
    I5 2410m
    Graphics:
    Intel 3000 HD 6490m Amd
    Mobile Phone:
    Android
  7. nikstar

    nikstar

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    674
    Mobo:
    4530s
    CPU:
    i3 2330
    Graphics:
    HD3000
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    Android, Windows Phone
    Apr 24, 2012 #7
    nikstar

    nikstar

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    674
    Mobo:
    4530s
    CPU:
    i3 2330
    Graphics:
    HD3000
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    Android, Windows Phone
    I never had a problem with click to plugin. And also by right clicking at the video you have a "download video" option to choose.
     

Share This Page