Sony Vaio Series E Can't Start Install

Discussion in 'Snow Leopard Desktop Support' started by geocool, Jun 22, 2011.

  1. geocool

    geocool

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    3
    Mobo:
    Desktop
    CPU:
    Intel Core 2 Quad Q6600
    Graphics:
    Ati HD 6790
    Jun 22, 2011 #1
    geocool

    geocool

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    3
    Mobo:
    Desktop
    CPU:
    Intel Core 2 Quad Q6600
    Graphics:
    Ati HD 6790
    Hello osx86 People :)
    I have been searching for the problem that doesn't let me start the installer but in the end I can't figure it out.

    Model:VPCEB1S1E/BJ

    I didn't have an option in bios to change to ACHI (it may be already set as ACHI) but I
    don't think that that's the problem know. :(

    I get these lines and after that my pc restarts.
    Code (Text):

    ACPI table not found: DSDT.aml
    NO DSDT found, using 0 as uid value.
    Using PCI-Root-UID value: 0
    No SMBIOS replacement found.
    Slot: 0 Type 24 2048MB (DDR3 SDRAM) 20307MHz Vendor=Elpida
          PartNo=EBJ21UE8BDS0-AE-F0 SerialNo=EE651566
    Slot: 1 Type 24 2048MB (DDR3 SDRAM) 1066MHz Vendor=Elpida
          PartNo=EBJ21UE8BDS0-AE-F0 SerialNo=F9651567
    CPU is Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 430 @2.27GHz, family 0x6, model  0x25
    Patched DMI Table
    Found SMBIOS System Information Table 1
    Customizing SystemID with : 60a98049-5cd7-dd11-8aa2-544249058f6d
    efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata
    ACPI table not found: DSDT.aml
    ACPI table not found: SSDT.aml
    FADT: Restart Fix Applied!
    FADT: Restart Fix Applied!
    Starting Darwin x86
     
    Any Idea which is the problem ? :(
     

Share This Page