Lifehacker P7P55D LE Safe mode only? kext issues?

Discussion in 'General Help' started by ricofromseoulcity, Aug 13, 2011.

  1. ricofromseoulcity

    ricofromseoulcity

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    16
    Mobo:
    OSX 10.8
    CPU:
    Intel core i7 3930k 4.8ghz
    Graphics:
    Nvidia Geforce 480
    Aug 13, 2011 #1
    ricofromseoulcity

    ricofromseoulcity

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    16
    Mobo:
    OSX 10.8
    CPU:
    Intel core i7 3930k 4.8ghz
    Graphics:
    Nvidia Geforce 480
    Hey guys im a noob and my build is based of the lifehacker eight step build

    http://lifehacker.com/5672051/how-to-bu ... easy-steps

    The problem is i can only boot using safe mode. Regardless of what version of osx im booting from[/color][/color]

    10.6.3 install cd, update combo 10.6.8

    Ive tried multibeast 3.8 dsdt install and the easy install, as well as the custom kexts in the video @ lifehacker.

    Hardware:
    Asus p7p55d LE
    i7 870
    4g ram
    Ati 2600 xt

    Bios:

    Storage config AHCI
    Jmicron Chipset AHCI
    Suspend Mode S3 only

    I did exactly what the video told me to do, except for running in safe mode.
    Ive installed different types of kexts based on other forums, and constantly run into osx getting stuck on the apple screen or crashing because i installed the wrong thing.

    So i would like to ask is anyone out there have the solution im looking for?
     
  2. cspedley

    cspedley

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    6
    Aug 13, 2011 #2
    cspedley

    cspedley

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    6
  3. ricofromseoulcity

    ricofromseoulcity

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    16
    Mobo:
    OSX 10.8
    CPU:
    Intel core i7 3930k 4.8ghz
    Graphics:
    Nvidia Geforce 480
    Aug 13, 2011 #3
    ricofromseoulcity

    ricofromseoulcity

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    16
    Mobo:
    OSX 10.8
    CPU:
    Intel core i7 3930k 4.8ghz
    Graphics:
    Nvidia Geforce 480
    Thanks for the link, didnt help too much though, more people with problems than solutions :crazy:

    Ive realized that following the video tutorial, some kext in the post install is causing my computer to have a kext panic. But then my system sleeps and locks.

    So now i have to reformat my drive and try again for the forth time :banghead:

    Im beginning to think it might be my graphics card, or the 10.6.8 update?
    But definitely suspicion to the sleep kext

    Running out of ideas and solutions.

    Ive looked around the web and still no solid answer to the safe mode issue.
     

Share This Page