how do you install multibeast? newbee asking

Discussion in 'Snow Leopard Desktop Support' started by glynns10, Apr 29, 2012.

  1. glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Apr 29, 2012 at 5:16 AM #1
    glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Can anyone help me? How do you install multibeast? i donloaded the zip, but did not see a exe file to start it, i am a windows guy,trying to test the mac, build a mac i should say
     
  2. glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Apr 29, 2012 at 5:16 AM #2
    glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Can anyone help me? How do you install multibeast? i donloaded the zip, but did not see a exe file to start it, i am a windows guy,trying to test the mac, build a mac i should say
     
  3. MK500

    MK500

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    218
    Mobo:
    Asus X79 Rampage IV Extreme
    CPU:
    Core i7-3930k
    Graphics:
    GTX 680 2GB
    Mac:
    MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Centris, iBook, iMac, LC, Performa, Portable, Power Mac, PowerBook, Quadra, Workgroup Server
    Mobile Phone:
    iOS
    Apr 29, 2012 at 5:42 AM #3
    MK500

    MK500

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    218
    Mobo:
    Asus X79 Rampage IV Extreme
    CPU:
    Core i7-3930k
    Graphics:
    GTX 680 2GB
    Mac:
    MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Centris, iBook, iMac, LC, Performa, Portable, Power Mac, PowerBook, Quadra, Workgroup Server
    Mobile Phone:
    iOS
  4. glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Apr 29, 2012 at 4:14 PM #4
    glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Thanks for the reply,but i am confused,i downloaded the multibeast.zip,and looked at but i do not understand how to install it,do i need to install snow leapard first,than lok for the multibeast file,or doe it need to be on a jump drive a bootable on?
     
  5. jester969

    jester969

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    3,754
    Mobo:
    GA-Z68X-UD3H-B3
    CPU:
    i5-2500K
    Graphics:
    MSI GTS 250
    Apr 29, 2012 at 4:56 PM #5
    jester969

    jester969

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    3,754
    Mobo:
    GA-Z68X-UD3H-B3
    CPU:
    i5-2500K
    Graphics:
    MSI GTS 250
  6. Unrealized

    Unrealized

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    56
    Apr 29, 2012 at 5:52 PM #6
    Unrealized

    Unrealized

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    56
    1) Get your hands on a computer running OS X 2) Open it.

    It won't work on Windows.
     
  7. glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Apr 29, 2012 at 6:25 PM #7
    glynns10

    glynns10

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    5
    Oh ok, so once i install my snow leapard it will open up, thank you,you are the first person to explain that to me
     

Share This Page