Fresh Install Mountain lion 10.8.3 Need Help with Multibeast

Discussion in 'Mountain Lion Desktop Support' started by john1415, May 27, 2013.

  1. john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    May 27, 2013 #1
    john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    I install Mountain Lion 10.8.3 this morning. I know this is a noob question but can someone give me the setting for multibeast 5.3.1 . I just want this install to go right. I tried yesterday but everything fell apart after I rebooted. I guess the wrong setting I installed

    Thanks John

    My mother board is GA X58A-UD3R v2
    Graphics card GeForce GTX 460
    Cpu i7 950
    12 gigs of ram 1600
    power supply 850w
     
  2. john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    May 28, 2013 #2
    john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    Any help would be much appreciated. I really need help
     
  3. cnaught

    cnaught

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    106
    Mobo:
    GA-77-DS3H Rev 1.0 + F8 BIOS / 12GB
    CPU:
    i5-3570K
    Graphics:
    Intel HD4000
    May 28, 2013 #3
    cnaught

    cnaught

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    106
    Mobo:
    GA-77-DS3H Rev 1.0 + F8 BIOS / 12GB
    CPU:
    i5-3570K
    Graphics:
    Intel HD4000
    Tip: Use the site search to find a golden build with your motherboard and/or CPU. You don't have an IvyBridge CPU, so install will be a bit more complex with ML.

    Here's the #1 hit when I searched your mobo: http://www.tonymacx86.com/mountain-...-ati-5770-batmobile-mountain-lion-10-8-a.html

    I'm sure you'll have better luck. Beyond that, you'll need to provide the exact steps you followed, including BIOS settings, MB options, etc., if you want someone to spend more than 2 min helping you.
     
  4. john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    May 28, 2013 #4
    john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    Thanks You for the Help. I really need it lol...
     
  5. totenkopf4

    totenkopf4

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    4,187
    Mobo:
    GA-EX58-UD3R-SLI
    CPU:
    XEON x5570
    Graphics:
    NVidia 9600GT
    Mac:
    MacBook, Mac Pro
    Classic Mac:
    SE
    Mobile Phone:
    Android
    May 28, 2013 #5
    totenkopf4

    totenkopf4

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    4,187
    Mobo:
    GA-EX58-UD3R-SLI
    CPU:
    XEON x5570
    Graphics:
    NVidia 9600GT
    Mac:
    MacBook, Mac Pro
    Classic Mac:
    SE
    Mobile Phone:
    Android
    john1415

    You may want to use an older GFX video card if you have one about - FERMI hardware (GTX460) is a bit of a problem w OSX 10.8.X and may make your install harder for you.

    I suggest an older nVidia 9500 or similar GFX card. Check w Friends and Family to see if you can find one laying about or in an older computer.
     
  6. john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    May 28, 2013 #6
    john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    Thanks for the Tip. I going on ebay to see if someone has the graphics card for sale
     
  7. john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    May 28, 2013 #7
    john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    Im looking on ebay. Would this work PCI-e EVGA NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB. Does multibeast have the kexts for this card?
     
  8. john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    May 28, 2013 #8
    john1415

    john1415

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    10
    Mobo:
    mac
    CPU:
    i7 950
    Graphics:
    gtx 460
    I have a XFX ATI Radeon HD 5770 card sitting around. I bought the GTX 460 because when I updated to snow leopard 10.6.8 the 5770 was getting stuck when booting to the desktop. I installed mountain lion couple days back but when I ran multibeast 5.3.1 I didnt know what setting to install. I didnt have a problem with gtx 460 booting into mountain lion. Maybe I got lucky lol.. I reinstalled mountain lion and trying to do some research on multibeast settings for my motherboard GA X58A UD3R
     

Share This Page