Audio randomly stopped working???...

Discussion in 'Snow Leopard Desktop Support' started by kiyyto, Jan 17, 2012.

  1. kiyyto

    kiyyto

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    104
    Mobo:
    GA-Z68-UD3H-B3
    CPU:
    i7 2600k
    Graphics:
    GTX670
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 17, 2012 #1
    kiyyto

    kiyyto

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    104
    Mobo:
    GA-Z68-UD3H-B3
    CPU:
    i7 2600k
    Graphics:
    GTX670
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    did you recently install something, software update?
     
  2. kiyyto

    kiyyto

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    104
    Mobo:
    GA-Z68-UD3H-B3
    CPU:
    i7 2600k
    Graphics:
    GTX670
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 17, 2012 #2
    kiyyto

    kiyyto

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    104
    Mobo:
    GA-Z68-UD3H-B3
    CPU:
    i7 2600k
    Graphics:
    GTX670
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    well, uninstall sleep enabler and see if it fixes it.
    just delete the next and rerun repair permissions.


    Other people can interpret your KP, not me, I've found that the simple answers are pretty useful too.
     
  3. kiyyto

    kiyyto

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    104
    Mobo:
    GA-Z68-UD3H-B3
    CPU:
    i7 2600k
    Graphics:
    GTX670
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 18, 2012 #3
    kiyyto

    kiyyto

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    104
    Mobo:
    GA-Z68-UD3H-B3
    CPU:
    i7 2600k
    Graphics:
    GTX670
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    do you have a dsdt for that board?
     

Share This Page