1. Join Date
    Feb 2013
    Posts
    95
    System
    S200E
    CPU
    i3-3217u
    Graphics
    HD4000
    Online
    harry253 is offline
    #191

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Quote Originally Posted by jedwoolley View Post
    Does anyone have "CloverFlashUSB.zip" that they can share? The original link has expired. Thank you very much.
    It is under my signature .

  2. Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    System
    10.7.4
    CPU
    3.39 GHz Intel Core i5
    Graphics
    ATI Radeon HD 6xxx 1024 M
    Online
    jedwoolley is offline
    #192

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Quote Originally Posted by harry253 View Post
    It is under my signature .
    Excellent! Thank you. Great guide.

  3. Join Date
    Mar 2012
    Posts
    72
    System
    Asrock G41C-GS
    CPU
    E6600
    Graphics
    GeForce GT430
    Geekbench Score
    5
    Online
    erniepaj is offline
    iPhone Phone (other)
    #193

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    guys ASUS released the S300, the model in between S200 and S400.
    another nice to have! anyone venturing into this one join in and post your hacks.

  4. Join Date
    Dec 2012
    Posts
    22
    System
    Windows 8
    CPU
    Intel Core i3-3217U
    Graphics
    Intel HD Graphics 4000
    Online
    biliboi is offline
    #194

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Quote Originally Posted by harry253 View Post
    Your first volume is "Boot Microsoft EFI Boot Menu From" which should be the one to boot into Win 8.
    What are the second one and the third one? You could name the partitions, so it's easier to know which one is which.
    Like Win8 for the first one, Data for your extra partition...
    It would say "Boot Microsoft EFI Boot Menu From Win8"
    Anyway, did you hide legacy and UEFI volumes yet?
    Look for post #83 in this thread if you are running the old clover version (904 I believe, you can check the version number at right bottom corner on the boot screen)
    Something like this:
    <key>Volumes</key>
    <dict>
    <key>HideAllUEFI</key>
    <string>Yes</string>
    <key>HideAllLegacy</key>
    <string>Yes</string>
    </dict>

    If you are running the new clover version (1269) I uploaded yesterday which is recommended (you need to copy files over to EFI partition to update to new version if you want to update from old clover to new one), you need to make the change in refit.conf in /EFI/BOOT/
    ie: hide volume by volume name.
    hidevolumes legacy
    hidevolumes EFI
    hidevolumes Data
    ...
    hi harry.
    the first volume is "Boot Microsoft EFI Boot Menu From" in which I can boot to WIN8 and the other (2nd and 3rd) volume is named as "Boot Microsoft EFI Boot Menu From.." (with double dot in the end of the paragraph)

    i had also edited the config list as you stated above. but the only thing hides is the UEFI and the legacy..

    anyway i will use the new updated clover and then will get back to you once i have tried it. thanks!!

    btw i have one noob question.
    under guide number 14.
    Create clover boot using Mac EFI partition
    do i have to create another EFI partition for OSX or should i use the existing EFI partition in which the win8 created?
    please advise..


  5. Join Date
    Feb 2013
    Posts
    95
    System
    S200E
    CPU
    i3-3217u
    Graphics
    HD4000
    Online
    harry253 is offline
    #195

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Quote Originally Posted by biliboi View Post
    hi harry.
    the first volume is "Boot Microsoft EFI Boot Menu From" in which I can boot to WIN8 and the other (2nd and 3rd) volume is named as "Boot Microsoft EFI Boot Menu From.." (with double dot in the end of the paragraph)

    i had also edited the config list as you stated above. but the only thing hides is the UEFI and the legacy..

    anyway i will use the new updated clover and then will get back to you once i have tried it. thanks!!

    btw i have one noob question.
    under guide number 14.


    do i have to create another EFI partition for OSX or should i use the existing EFI partition in which the win8 created?
    please advise..

    No, you don't have to create a new EFI partition. If you can use an existing one that you have.
    I am wondering if you have Windows 8 boot file somewhere so that those extra "Boot Microsoft EFI..." show up.

  6.   
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    System
    ASROCK H77
    CPU
    Xeon E3-1230 V2
    Graphics
    NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 1024 MB
    Online
    ASROCK_IIfx is offline
    Phone (other) iMac iMac
    #196

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Quote Originally Posted by harry253 View Post
    Is there any error on the screen when you can't boot into OS X?

    For the "no keyboard found", that is odd since your keyboard is working. Have you tried to install the Elan touchpad V4 kext from here yet: http://forum.osxlatitude.com/index.p...driver-mac-osx ?
    If you have bluetooth working, you can also disable that "no keyboard found" message under System Preferences -> Bluetooth -> Advanced -> uncheck the box next to "Open Bluetooth Setup Assistant at startup if no keyboard is detected"
    Thanks again Harry for your words of wisdom.

    At boot it flies by too fast to see where it fails as it immediatly returns to black screen and re-boots ( I could video the screen I suppose ). However - I tried turning off ( in the BIOS ) legacy BIOS, something like CSM or CLM disabled and its been booting fine so far.

    Turned off the Bluetooth keyboard warning as per your instructions - thanks. I was having a problem of the keyboard always being US when I had British selected. Found a solution on Insanely Mac "British Keyboard".

    Installed ( I think ) the Elan V4 but not sure if its working - seems only to act like a normal pad. Not having experienced
    gesture pads I'm not sure what its supposed to do.

    Have ordered a WiFi card off ebay...
    CustoMac #1 (TowerHack): ASROCK H77 | Intel Xeon E3-1230 V2 | NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 1024 MB | ML
    CustoMac #2 (Laptop #1): Compaq 6820s (HP) | Intel Core 2 Duo 2.00 GHz | Mobility Radeon X1350 | 10.6.5
    CustoMac #3 (Laptop #2): Asus Vivobook S400 i3 HD Graphics 4000

  7. Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Online
    sir0 is offline
    #197

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Hi huys,

    I would appreciate also to install OSX on a X202E.

    But I don't know how to create the clover USB stick.
    Prefered in Windows, but I've also a real Mac.
    What's next? I already created the Unibeast Stick.

    Would'nt it be good to edit always the 1st thread
    with a "how to of install on X202E"?
    Should I/we open a new thread?

    Reading 20pages makes often no sense - its tooo unstructured!

    best wishes!

  8. Join Date
    Mar 2013
    Posts
    14
    System
    10.8.3
    CPU
    2.16
    Graphics
    ?
    Online
    joeheathen is offline
    #198

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Has anybody gotten sleep to work consistently on an x202e??? I would appreciate any input on how to set up the config. plist or alternate kexts to use that may differ from Harry's guide. About half the time when I close the lid, the bugger just won't go to sleep, then when I open the lid I have a black screen that only a hard reboot get's rid of. Trying to find a pattern of when/why sleep doesn't work vs. when it does but can't seem to find one. Got this in conjunction with a brightness bug on bootup and not sure if they're related.

  9. Join Date
    Feb 2013
    Posts
    95
    System
    S200E
    CPU
    i3-3217u
    Graphics
    HD4000
    Online
    harry253 is offline
    #199

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Quote Originally Posted by sir0 View Post
    Hi huys,

    I would appreciate also to install OSX on a X202E.

    But I don't know how to create the clover USB stick.
    Prefered in Windows, but I've also a real Mac.
    What's next? I already created the Unibeast Stick.

    Would'nt it be good to edit always the 1st thread
    with a "how to of install on X202E"?
    Should I/we open a new thread?

    Reading 20pages makes often no sense - its tooo unstructured!

    best wishes!
    The guide and needed files are under my signature.

  10. Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    System
    Asus s200e
    CPU
    i3-3217u
    Graphics
    intel HD4000
    Online
    Tidoll is offline
    #200

    ASUS Vivobook S200 / X202 (Is it good?)


    Who can make a video installation guide mac os on this laptop, I just do not fully understand how to do it right: (

  11. Similar Threads:

    Page 20 of 35 First ... 10181920212230 ... Last

    Tags for this Thread