1. Join Date
    Mar 2011
    Posts
    39
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7-3720QM
    Graphics
    HD 4000, Quadro K1000M
    Geekbench Score
    9646
    Online
    Tecnifighter is offline
    iPhone MacBook PowerBook
    #21

    Lenovo W530 Help


    My microphone isn't working, but I haven't really looked into it.

    Let me know how the graphics work. If anything goes wrong, remove those lines or copy the backup over the edited one and reboot.

  2. Join Date
    Oct 2012
    Posts
    21
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7 3720QM, 64
    Graphics
    Intel HD 4000, NVIDIA Quadro K1000M
    Online
    ThinkFast is offline
    iPhone MacBook Pro
    #22

    Lenovo W530 Help


    Quote Originally Posted by Tecnifighter View Post
    My microphone isn't working, but I haven't really looked into it.

    Let me know how the graphics work. If anything goes wrong, remove those lines or copy the backup over the edited one and reboot.
    I tried and the only think I got after reboot was a black screen. I had to set "device-properties=Null" to boot and change it back to my old "'org.chameleon.boot.plist".
    With graphics the only thing that was going wrong for me (I think) was that sometimes things would flicker. Let's say I was on youtube all the windows around me would flicker.
    I set my brightness from 100 somewhere around 80, and now i don't have this problem.

  3. Join Date
    Mar 2011
    Posts
    39
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7-3720QM
    Graphics
    HD 4000, Quadro K1000M
    Geekbench Score
    9646
    Online
    Tecnifighter is offline
    iPhone MacBook PowerBook
    #23

    Lenovo W530 Help


    The flickering happens because the unaccelerated graphics can't update the screen fast enough. For most things on a computer, it works, but you can't play any games or do anything that requires updating the screen frequently.

  4. Join Date
    Oct 2012
    Posts
    21
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7 3720QM, 64
    Graphics
    Intel HD 4000, NVIDIA Quadro K1000M
    Online
    ThinkFast is offline
    iPhone MacBook Pro
    #24

    Lenovo W530 Help


    Quote Originally Posted by Tecnifighter View Post
    The flickering happens because the unaccelerated graphics can't update the screen fast enough. For most things on a computer, it works, but you can't play any games or do anything that requires updating the screen frequently.
    I get it now!
    I hope we can find something out.
    Also I wanna use skype. The other person can see me, but i don't see them, or even my self. The green light is on while skyping.
    Do u have any special kexts, or it has to do with accelerated graphics?
    Thanks for your support!

  5. Join Date
    Mar 2011
    Posts
    39
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7-3720QM
    Graphics
    HD 4000, Quadro K1000M
    Geekbench Score
    9646
    Online
    Tecnifighter is offline
    iPhone MacBook PowerBook
    #25

    Lenovo W530 Help


    Hey,

    I just tried adding
    Code:
    <key>device-properties</key>
    <string>7f0000000100000001000000730000000200000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d006900640000000800000004006601140000006800640061002d0067006600780000000d0000006f6e626f6172642d31</string>
    to my org.chameleon.boot.plist and now graphics acceleration is working!

    After adding that, remove
    Code:
    <key>Graphics Mode</key>
    <string>1920x1080x32</string>
    as it is no longer needed.

    Also, I've noticed that in the About this Mac menu, it sometimes shows the processor speed as 1.2GHz. Are either of you getting this.

  6. Join Date
    Oct 2012
    Posts
    19
    System
    t500
    CPU
    i7
    Graphics
    hd3000
    Online
    albm88 is offline
    #26

    Lenovo W530 Help


    Congrats on getting the hardware acceleration going!

    I seem to not have a chameleon boot loader at the moment, and am just booting off of my USB key, but I will try the graphics thing at another time!

    As for the processor speed, my normal speed seems to be recognized. Maybe it has something to do with the Mac Pro settings from multibeast?

  7. Join Date
    Oct 2012
    Posts
    19
    System
    t500
    CPU
    i7
    Graphics
    hd3000
    Online
    albm88 is offline
    #27

    Lenovo W530 Help


    Glad to say hardware acceleration is now working, no more flickers... You guys are the greatest, thanks so much for the help

  8. Join Date
    Mar 2011
    Posts
    39
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7-3720QM
    Graphics
    HD 4000, Quadro K1000M
    Geekbench Score
    9646
    Online
    Tecnifighter is offline
    iPhone MacBook PowerBook
    #28

    Lenovo W530 Help


    I don't think this related to the system definition because it has happened using Mac Pro 3,1 and MacBook Pro 9,1 (uses i7 3720QM).

    I've noticed that 1.2 GHz is the lowest frequency I get in windows and it changes as there is more work for the CPU. This seems be a problem with speedstep on OS X. I added
    Code:
    	<key>GeneratePStates</key>
    	<string>Yes</string>
    last night, but that didn't fix it right away. Today I'm getting 2.59 GHz.

    Maybe this is just a problem with 10.7.5 as there are not AppleIntelCPUPowerManagement.kext patches for made for it.

  9. Join Date
    Oct 2012
    Posts
    21
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7 3720QM, 64
    Graphics
    Intel HD 4000, NVIDIA Quadro K1000M
    Online
    ThinkFast is offline
    iPhone MacBook Pro
    #29

    Lenovo W530 Help


    Quote Originally Posted by Tecnifighter View Post
    Hey,

    I just tried adding
    Code:
    <key>device-properties</key>
    <string>7f0000000100000001000000730000000200000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d006900640000000800000004006601140000006800640061002d0067006600780000000d0000006f6e626f6172642d31</string>
    to my org.chameleon.boot.plist and now graphics acceleration is working!

    After adding that, remove
    Code:
    <key>Graphics Mode</key>
    <string>1920x1080x32</string>
    as it is no longer needed.

    Also, I've noticed that in the About this Mac menu, it sometimes shows the processor speed as 1.2GHz. Are either of you getting this.

    I just saw your post, and I was gonna write to use the same as you did. Well I should have looked in here before looking anywhere else!

    <key>device-properties</key>
    <string>7f0000000100000001000000730000000200000002 010c00d041030a000000000101060000027fff04002c000000 4100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066 006f0072006d002d0069006400000008000000040066011400 00006800640061002d0067006600780000000d0000006f6e62 6f6172642d31</string>
    </plist>

    This worked for me as well! Thank you guys for all the help

    And yes, i get 1.20 ghz intel core i7...

  10. Join Date
    Mar 2011
    Posts
    39
    System
    Lenovo W530
    CPU
    i7-3720QM
    Graphics
    HD 4000, Quadro K1000M
    Geekbench Score
    9646
    Online
    Tecnifighter is offline
    iPhone MacBook PowerBook
    #30

    Lenovo W530 Help


    I noticed that I was only getting the 1.2 GHz thing when I was booting using battery power. I checked in bios and found power settings for when the computer is on ac and battery power. Setting them both for best performance seems to fix the problem and now I'm getting 2.59 GHz all the time.

  11. Similar Threads:

Page 3 of 8 First 12345 ... Last