1. Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    System
    Gigabyte Z77-DS3H Rev. 1.0 @ F9
    CPU
    i5 3570K
    Graphics
    GTX660 Ti Phantom
    Online
    seokai is offline
    iPhone MacBook Air MacBook Pro Mac Pro
    #1

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    Hi guys,

    I stuck to tonys CustoMac Buyer's Guide an bought the GA-Z77-DS3H with an 3,4 GHz i5, 16 GB of RAM, 256 GB SSD OCZ and the GeForce GTX 660 TI with 2 GB.

    The first time, I booted and installed ML via USB from Unibeast everything worked fine. But after installing Bootloader and Drivers from Multibeast, the OS X didn't come up again. (Stopped after "iobluetoothhcicontroller start completed")

    I checked several posts for BIOS configuration and installing without the dedicated graphics, but none of it got my CustoMac working :(
    I reinstalled now over 10 times, but booting didn't worked. (Stops after "ACPI SMD failed to locate SMC driver").

    How could I get this fixed?

  2.   
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    666
    System
    GA-Z77-DS3H 16Gb
    CPU
    Intel 3570k
    Graphics
    Nvidia GTX 660
    Online
    defbref is offline
    iPhone
    #2

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    Are you booting with GraphicsEnabler=No? Its required for your graphics card.

  3. Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    System
    Gigabyte Z77-DS3H Rev. 1.0 @ F9
    CPU
    i5 3570K
    Graphics
    GTX660 Ti Phantom
    Online
    seokai is offline
    iPhone MacBook Air MacBook Pro Mac Pro
    #3

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    Not yet, but I tried installing and booting with onboard graphics, but that didn't work either.

    How can I add this start parameter exactly?

    (Going to do a clean reinstall and post verboose screenshots here)

  4. Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    System
    Gigabyte Z77X-UD3H
    CPU
    3570K
    Graphics
    GTX 770
    Online
    kasakka is offline
    Android Phone
    #4

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    Just type GraphicsEnabler=No when you get to the drive selection in the bootloader.

  5. Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    System
    Gigabyte Z77-DS3H Rev. 1.0 @ F9
    CPU
    i5 3570K
    Graphics
    GTX660 Ti Phantom
    Online
    seokai is offline
    iPhone MacBook Air MacBook Pro Mac Pro
    #5

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    Uhhh great, that works!

    I installed MultiBeast with EasyBeast, ALC887 and Atheros Ethernet.
    The mac is booting, but again only with "GraphicsEnabler=No". I set that permanently via MultiBeast.

    Anything else to do?

  6.   
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    666
    System
    GA-Z77-DS3H 16Gb
    CPU
    Intel 3570k
    Graphics
    Nvidia GTX 660
    Online
    defbref is offline
    iPhone
    #6

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    If it works for you, I would just leave it, BUT you don't use easybeast on this board, you use the DSDT free installation instead.

  7. Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    System
    GA-Z77-DS3H
    CPU
    i3 3225
    Graphics
    Asus GT 640
    Online
    bucker is offline
    Android Phone iPhone Windows Phone Mac Pro
    #7

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    I'm using Z77-DS3H board with i3 CPU and GT 640 GPU and EVERYTHING works for me, EXCEPT: After installation of ML 10.8, I run MultiBeast to install Chimera and from then onwards it just won't boot from hard drive, I'll get the Chimera Boot screen (press enter to boot Darwin blah...) but when it tries to boot ML it gets stuck.

    Yet if I use the USB UniBeast Boot and select Mountain Lion on the hard drive it boots fine without any flags or arguments.

    What have I done wrong?

  8. Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    System
    TBD
    CPU
    TBD
    Graphics
    TBD
    Online
    bigwillaestyle is offline
    #8

    Problems with GA-Z77-DS3H Hackintosh


    I had the same problem w/ requiring USB to boot (in verbose mode, trying to boot directly w/o the USB got about two lines into the process, then rebooted).

    I solved it by downloading and running the latest version of MultiBeast (5.3.1), using the settings here as a reference:
    Success: Mountain Lion Gigabyte GA-Z77-DS3H, i5 3570k Ivy Bridge, 16GB

    AND also checking Bootloaders > Chimera v2.0.1 ...

  9. Similar Threads:

Tags for this Thread