1. Join Date
    Jun 2011
    Posts
    11
    System
    GA-X79-UD5
    CPU
    Xeon E5-2687W
    Graphics
    HD6870
    Online
    hugomak3 is offline
    #1

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    Yes i know everyone gets the white screen,
    but booting in -x and changing files doesn't work for my case.

    Tried booting with -x, -f, GE = No etc. And the same with unibeast drive.
    All i get is the same white screen, no cursor or spinning circle.

    My system is GA-X79-UD5, E5-2687W, HD 6870
    Got the 10.8.2 update from mac app store in 10.8.0

    If anyone know how to solve this please help. Thanks.

  2. Join Date
    Oct 2011
    Posts
    403
    System
    Z68X-UD3H-B3
    CPU
    Core i7 2600K
    Graphics
    EVGA GT 640
    Geekbench Score
    14089
    Online
    EddyMac is offline
    iPhone MacBook Pro PowerMac
    #2

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    Boot with -v to see where it hangs and post a screen shot here.
    Blackintosh: Core i7 - Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 - EVGA GT 640 - Lion 10.9
    LiMac: Core i5 - Gigabyte GA-Z77N-WIFI - HD4000 - Lion 10.9 - Lian Li PC-Q11A

  3. Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3
    System
    Maximus V Gene
    CPU
    Core i5 2500k
    Graphics
    GTX 660 Ti
    Online
    limited4 is offline
    Android Phone
    #3

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    i got the same problem, except its not where it hangs, its passes the boot stage, its where it should boot desktop that i receive the white screen

    any ideas?

  4. Join Date
    Jun 2011
    Posts
    11
    System
    GA-X79-UD5
    CPU
    Xeon E5-2687W
    Graphics
    HD6870
    Online
    hugomak3 is offline
    #4

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    Here's the -v screenshot. Same as others. Not sure why -x doesnt work.


  5. Join Date
    Oct 2011
    Posts
    403
    System
    Z68X-UD3H-B3
    CPU
    Core i7 2600K
    Graphics
    EVGA GT 640
    Geekbench Score
    14089
    Online
    EddyMac is offline
    iPhone MacBook Pro PowerMac
    #5

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    You need to delete OemSMBIOS kext. Look for it in S/L/E.

    If you have installed FakeSMC, OemSMBIOS will be inside the FakeSMC package (in which case, right click on it, choose "Show Package", then you will find OemSMBIOS in the Plugins folder).

    I had this problem too. I just booted from my clone of my boot drive and deleted OemSMBIOS as mentioned above, and it fixed my problem.

    Also, my Hack always boots to a white screen using -x unless I physically remove my graphics card and instead use the onboard graphics.
    Blackintosh: Core i7 - Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 - EVGA GT 640 - Lion 10.9
    LiMac: Core i5 - Gigabyte GA-Z77N-WIFI - HD4000 - Lion 10.9 - Lian Li PC-Q11A

  6. Join Date
    Sep 2012
    Posts
    9
    System
    asrock z68 extreme3 gen3
    CPU
    2500k
    Graphics
    amd hd6870
    Online
    BOC14 is offline
    Android Phone
    #6

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    Have the exact same problem hugo, just a blank white screen when botting with -x. Because I'm pissed off and want to get this working asap, I'm going to try it without my gfx card and see what happens. Will report back.

  7. Join Date
    May 2011
    Posts
    59
    System
    GA-P67A-UD3P-B3 F9
    CPU
    Inter i7 2600k
    Graphics
    ATI 6870 1GB
    Online
    sover is offline
    iPhone iMac
    #7

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    After updating to 10.8.2 and booting in save mode ( -x -v ) instead of loading screen i was welcomed by white screen, but i tried to enter my pass and ENTER in kinda mode, to see if desktop gona show up, but nothing, but then instead of pressing restart button i pressed power button which for me is working as SLEEP button, then when i wake it up, i got my picture up, then i replaced all kexts i needed ( well, one only ) then reinstalled my sound kext from multybeast and now all working fine x)

  8. Join Date
    Sep 2012
    Posts
    9
    System
    asrock z68 extreme3 gen3
    CPU
    2500k
    Graphics
    amd hd6870
    Online
    BOC14 is offline
    Android Phone
    #8

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    Ok, physically removing the gfx card worked for me, I was then able to boot into safe mode, remove the file, and the rest is history. Thanks so much for the suggestion EddyMac. Will PM OP to direct him back to the thread, that may help him..

  9. Join Date
    Oct 2011
    Posts
    403
    System
    Z68X-UD3H-B3
    CPU
    Core i7 2600K
    Graphics
    EVGA GT 640
    Geekbench Score
    14089
    Online
    EddyMac is offline
    iPhone MacBook Pro PowerMac
    #9

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    Quote Originally Posted by BOC14 View Post
    Ok, physically removing the gfx card worked for me, I was then able to boot into safe mode, remove the file, and the rest is history. Thanks so much for the suggestion EddyMac. Will PM OP to direct him back to the thread, that may help him..
    Awesome! Glad I could help... I receive so much help and benefit from this site, it's nice to be able to return the favor once in a while.
    Blackintosh: Core i7 - Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 - EVGA GT 640 - Lion 10.9
    LiMac: Core i5 - Gigabyte GA-Z77N-WIFI - HD4000 - Lion 10.9 - Lian Li PC-Q11A

  10. Join Date
    Jun 2012
    Posts
    42
    System
    GA-Z77-DS3H F6
    CPU
    I7 3770 3.4
    Graphics
    ASUS DIRECT CU II 6870 1GB
    Online
    cecs90 is offline
    #10

    10.8.2 White screen boot even in safe mode


    Quote Originally Posted by EddyMac View Post
    You need to delete OemSMBIOS kext. Look for it in S/L/E.

    If you have installed FakeSMC, OemSMBIOS will be inside the FakeSMC package (in which case, right click on it, choose "Show Package", then you will find OemSMBIOS in the Plugins folder).

    I had this problem too. I just booted from my clone of my boot drive and deleted OemSMBIOS as mentioned above, and it fixed my problem.

    Also, my Hack always boots to a white screen using -x unless I physically remove my graphics card and instead use the onboard graphics.

    can you take a look at my stop point in boot plz?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 10.8.2 White screen boot even in safe mode-img00255-20121016-1742.jpg  

  11. Similar Threads:

Page 1 of 2 12 Last

Tags for this Thread