Tab Content
About Me
Friends
About Zackptg5

Basic Information

About Zackptg5
System:
Gigabyte Z77X-UP5-TH/Asus G75vw-RH71
CPU:
Intel i7 3770/Intel i7 3630qm
Graphics:
Sapphire Radeon HD 6670/Nvidia 670m 3gb
Other Hardware:
Dell Optiplex 745
Geekbench:
14619
Mobile Phone:
Android

Build Signature

Recent Posts


 | 
April 21st, 2014 01:54 PM
"Installed BCM7522D (kext wizard) to S/L/E: http://www.osx86.net/view/3074-bcm5722d.kext.html for network card" This kext enables ethernet to work. Your problem may have nothing to do with this kext. What graphics card are you using? The onboard one? The graphics card may be your problem as I see nothing wrong with your verbose boot. Try...
61
 | 
April 13th, 2014 12:10 AM
I'm not entirely sure what's causing that problem, but it looks like it's either BCM5722D kext, or the bluetooth. Do you have a bluetooth card installed? Try removing it if you do
61
 | 
April 11th, 2014 12:43 AM
That has something to do with the still waiting for root device problem. Ignoring the kernel cache gives it more time to boot so it doesnt have that problem
61
 | 
April 10th, 2014 03:08 PM
Good catch, though the key is the same, the PCS Port Map is different. I'm not sure what those do (I only copied this data from a patched lion IOATAFamily.kext).
61
 | 
April 9th, 2014 12:47 AM
boot with option -v
61
 | 
April 7th, 2014 06:11 PM
That boot actually look good. The problem is that you booted sin to single user mode. You used the -s flag instead of the -v flag.
61
 | 
March 3rd, 2014 08:35 PM
I'm using the latest chimera and when I selected the nvidia web drivers, the 'nvda_drv=1' was automatically added to my boot.plist as well.
84
Page 1 of 3123

Most Recent Recommended Threads


[SUCCESS] Dell Optiplex 745-Mountain Lion

3

1 Friend

Showing Friends 1 to 1 of 1