Tab Content
About Me
Friends
About trev.reynold

Basic Information

About trev.reynold
System:
Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt
CPU:
i5 3570K @ 3.4 GHZ
Graphics:
Intel HD 4000
Other Hardware:
16GB Mushkin Redline Ram
2 128GB Samsung 830 Series SSDs
1TB Western Digital Caviar HD
2 LG Blu-Ray Burner/Writers
Apple Wireless Keyboard
Apple Magic Mouse
Geekbench:
13515
Mac:
Mac mini
Mobile Phone:
iOS

Build Signature

Build #1P8Z77-V PRO THUNDERBOLT - i5 3570K - HD 4000
Build #2 -   - 
Build #3 -   - 
Build #4 -   - 
Build #5 -   - 

Signature


Recent Posts


 | 
April 8th, 2014 07:19 AM
Yes, geek bench wasn't recognizing it either. I actually got it working again by changing my system definition to macmini 5,1
4
 | 
March 21st, 2014 11:12 AM
i'm having the same issue...did you ever figure it out?
4
 | 
March 15th, 2014 08:24 PM
Hey, I have recently upgraded to 10.9.2 and as stated above everything works except overlock. My build's specs are below in my signature. I have the 3570k and have it overclocked to 4.2 but it only goes up to 3.4 (stock speed). Can anyone tell me how to make overclock work?
0
 | 
April 16th, 2013 04:47 PM
I have patched the latest BIOS for Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt (1908) and it booted up just fine so I assume that means that it is working just fine? The reason I ask is because my CPU package keeps fluctuating while I'm in the internet. Is this normal? I'm hoping I just never realized this before I flashed with the patched 1908. I was running...
1111
 | 
March 16th, 2013 10:28 PM
What bootloader are you using? I never got it to work with chimera 1.11.1. I did get it to work with clover, then I used chameleon alone, but now I use chimera 2.0.1. In your boot.plist add graphics mode="insert your resolution". Mine was 1920x1200x32. An easy way to do it is install 1080p via multibeast and then go in to the plist and manually...
9
 | 
March 14th, 2013 10:12 PM
Trim is working after the chameleon ssd optimizer. ALC 892 audio with DSDT is not working even after reinstalling. Does anyone know why my VRAM changed from 512MB to 768MB after the update? I'm not saying its a bad thing, I'm just curious. I utilize HD4000 as my only graphics source from my 3570k processor.
739
 | 
March 14th, 2013 09:10 PM
I updated and everything is working now except for my audio. I tried reinstalling but still no go. Had issues with trim, but used Chameleon SSD Optimizer and that fixed that. Also, this isn't a complaint but I'm curious about something. I have an i5 3570K cpu and utilize my HD4000 graphics as my only graphics. Before I updated it said it had...
739
Page 1 of 3123

Most Recent Recommended Threads


1 Friend

Showing Friends 1 to 1 of 1