Tab Content
About Me
About marknotton

Basic Information

Age
27
About marknotton
System:
Asus Sabertooth x79
CPU:
Intel i7-3930K
Graphics:
Gigabyte GeForce 670
Other Hardware:
32gb Corsair Vengeance 1866MHz
Mac:
MacBook Pro, Mac Pro
Mobile Phone:
iOS

Build Signature

Build #1Sabertooth X79 - i7 3930K - GeForce GTX 670
Build #2 -   - 
Build #3 -   - 
Build #4 -   - 
Build #5 -   - 

Recent Posts


 | 
April 2nd, 2013 04:36 AM
Once upon a time with a Radeon HD 5770, and a Dual-core AMD CPU (I can't remember the model)... I wondered what would happen if I maxed out all the advanced graphic settings for Portal (1). The first 3 minutes was fantastic, then I heard a odd click/bang and that was the end of that. The card never worked again. Present day, I'm running a...
3
 | 
March 24th, 2013 03:22 PM
While I'm sure this post is very useful and detailed to those who have a firm grasp on it all. But are there any actually step by step guides around? e.g. "Step 1, Step 2, Step 3..." This thread is so generic, I find it hard to tell what's actually suitable for my build. (Mountain Lion, x79 Sabertooth, GTX 670)
1120
 | 
March 22nd, 2013 11:23 PM
670 doesn't have natively supported HDMI audio out :(
148
 | 
March 19th, 2013 10:16 PM
Thanks. Yep, just using the native Apple Software Raid. I'm sure there is better software out there, but for my purposes... it's more than enough.
41
 | 
March 19th, 2013 09:53 PM
Ah fair enough. I'm didn't know the size could really effect speeds too much. I'm still very happy with my speeds anyway, thanks. I know this is a thread for SSD benchmarks, but I wanted to share my results with my 3x Seagate 3TB 7200rpm Raid 0 setup. Thats 9tb of better than SSD speeds. More risky, but great for render caches and video capture.
41
 | 
March 19th, 2013 09:37 PM
Hi Bimmer, I have an 840 pro 128gb. But I'm not getting the same sort of speeds as you. SSD is running from the Intel X79 chipset SATA 3 (6gbps) port on my Sabertooth x79, 3930k, 32gb Ram build. Trim is enabled. Any ideas why? Mark
41
 | 
March 19th, 2013 12:39 PM
Hi Mikhail716, Sorry I couldn't PM you back. I'm not past my 50 post quota yet :wtf: And I can't post on Yo Mangs thread any more because I've made too many alterations to that "problems/solutions" post. Anyway, it was quite an important update... my overclock is not stable! Flash back or revert to your previous 4.6Ghz bios settings....
2
Page 1 of 3123

Most Recent Recommended Threads