Tab Content
About Me
About dikkiedirk

Basic Information

About dikkiedirk
System:
HP Probook 4730S
CPU:
Intel Core i7-2670QM
Graphics:
HD3000 1600x900

Build Signature

Recent Posts


 | 
March 28th, 2015 10:53 AM
The things I can come up with are: 1. I download the installer from the App store and create the USB on a hackintoshed Probook and not on a real Mac. But I believe others are in the same boat. Or am I the only one? 2. There is something wrong with BIOS settings. I created the USB several times now, following steps 2a and 2b in post #1....
3587
 | 
March 27th, 2015 03:23 PM
I re-downloaded the installer and recreated the USB, using another new Sandisk 8 GB stick. Unfortunately with the same result. Not getting closer to a solution.
3587
 | 
March 27th, 2015 07:00 AM
Will do RM. Is there a way to check if the downloaded installer is corrupted in any way? What should its file-size be? Or is there an MD5 code for it? My guess is that downloading over WiFi is as reliable as wired.
3587
 | 
March 26th, 2015 02:13 PM
The USB was not created on a VM but on the same Hackintosh Probook running Mountain Lion.
3587
 | 
March 26th, 2015 08:33 AM
I did as you asked RM. I now see as shown in the picture. This is after 15 mins waiting and the light on the USB stick shows no activity.
3587
 | 
March 25th, 2015 10:17 AM
Thought you could RM:). I the end it is always the man in front of the laptop.
3587
 | 
March 25th, 2015 10:04 AM
If I get Yosemiti installed, can it then boot with the card installed or will I get the same problem?
3587
Page 1 of 3123

Most Recent Recommended Threads