Tab Content
About Me
About chippy95

Basic Information

About chippy95
System:
Asrock Z77E-ITX
CPU:
Intel i5 3570K
Graphics:
HD 4000
Other Hardware:
8GB Crucial DDR3
BitFenix Prodigy Mini ITX Case
Mobile Phone:
Android

Build Signature

Recent Posts


 | 
October 27th, 2014 11:00 AM
:banghead: Please someone help. I can boot through my USB using -X but can't boot through the normal Chimera bootloader as it just shows the Apple Logo with the loading bar. It takes a couple of minutes to get nearly halfway then just stops. I installed the latest Chimera using Multibeast 7. I also tried to install the audio through Mulitbeast but...
642
 | 
October 25th, 2014 02:04 PM
Help! I managed to install Yosemite using the link Stork posted, I installed a few things via Multibeast then rebooted but then it just hangs on the Apple logo and loading bar. It gets about 1/3 of the way then stops. I can boot if I go through the USB on my BIOS. Any ideas? Edit: Solved!
642
 | 
October 4th, 2013 08:13 AM
Some reason my front USB ports have stopped working when I upgraded to 10.8.5, they're USB 3.0, but my USB 3.0 ports on the back work fine. I've tried installing kexts, deleting kexts, rebuilding the cache but can't get anything to work, any suggestions? :banghead:
642
 | 
October 3rd, 2013 09:45 AM
For some reason my 2 usb ports on my front panel don't work at all they are USB 3.0, I've tried using a USB 2 stick and USB 3 stick and neither come up, all the usb ports at the rear including the USB 3 ports work. This is a fresh 10.8.5 build. The weird thing is when I was on 10.8.4 they worked??? But now after I've wiped the HDD and reinstalled...
0
 | 
September 6th, 2013 06:49 AM
I had exactly the same problem and this quick guide worked for me, just use solution 1 :D:headbang: http://www.tonymacx86.com/25-boot0-error-official-guide.html
642
 | 
August 30th, 2013 10:34 AM
I hope you can help me out, it will be much appreciated. I followed your guide and can't get the bootloader to work. It just boots straight into Windows, but if I have the USB stick in I can choose to boot to Mac OS X or Windows. Any ideas? I've tried installing the newest version of Chimera and older ones via Multibeast but no results.
53
 | 
August 29th, 2013 08:42 AM
Got it working now, had to do PCIRootUID=0 then it booted fine.
642
Page 1 of 3123

Most Recent Recommended Threads