Tab Content
About Me
About BitterMelon

Basic Information

About BitterMelon
System:
GA-Z77N-WiFi
CPU:
i5-3570k
Graphics:
6870 SuperOC
Mac:
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone:
Android, iOS

Build Signature

Signature


Recent Posts


 | 
October 26th, 2014 09:25 AM
Just upgraded to Yosemite. A few snags on the way, but pretty much according to the guide. A few things: * Make sure you boot from the Unibeast USB stick (BIOS boot menu!), not the HDD and then just selecting the Unibeast stick in the boot loader. That won't work! * Remove Kernel Cache in Multibeast * Add in USB 3.0 drivers if you are...
748
 | 
October 26th, 2014 05:33 AM
Yeah, I've been running wired most of the time. I have had similar problems, but rather than "unplugged" it's connected, but I get no IP. Last time I simply removed the Ethernet entries, rebooted, put them back again and rebooted again. After a while it started working. No real clue what made the actual difference.
748
 | 
April 11th, 2013 04:22 PM
I haven't tried it, but yes, I assume it would work.
748
 | 
April 11th, 2013 04:21 PM
Yes I do sadly. It's possible to use overscan to compensate, but then nothing in OS X is actually sharp, so it's a bad idea. I believe it's because it reports as a TV for some reason.
748
 | 
April 2nd, 2013 04:21 PM
Why wouldn't it last very long? I doubt that it would break if left powering two fans? Besides, if it's low RPM fans, they are not likely to draw much power anyway. Even better if they are volted down.
748
Page 1 of 3123

Most Recent Recommended Threads