Tab Content
About Me
About aznewt

Basic Information

About aznewt
System:
ASUS x79 Rampage IV Extreme / 3602 BIOS
CPU:
i7-3960x OC to 3.9GHz
Graphics:
EVGA GeForce GTX670 2048MB GDDR5
Other Hardware:
32 GB 1600 MHz DDR3, Corsair Force GS 240GB, Corsair H60, Corsair CX750, TP-Link Wireless
Geekbench:
21100
Mac:
iMac, MacBook
Mobile Phone:
iOS

Build Signature

Recent Posts


 | 
May 18th, 2014 11:25 PM
@shilohh, my only preference: a guide with current documentation that is consistent with the current versions of the utilities used. seems like yours satisfies the requirement(s).
1109
 | 
May 18th, 2014 08:55 PM
shilohh, you may recall helping me with some sound issues when i tried to do a RIVE i-3960 build last august. the build ran just fine, but no sound. turns out i had one of the RIVE mobo with a bad sound chip. i returned it to asus. you'll get a kick out of this. they flashed the bios and sent it back. didn't even test it. of course, no...
1109
 | 
November 12th, 2013 11:30 AM
adamsmasher, cool proof of concept. i'm going to be the nay sayer. i set out to build my first hack in august and there are few things that i have done that have been as frustrating. the #1 reason: every guide (every one) that i read was outdated. screen shots of multibeast and unibeast don't match the current versions. names of things...
52
 | 
September 11th, 2013 10:53 AM
shilohh, thank you for all the help you have given me and others. it is over the top what you do. gonna try one more time with kextbeast and your attachment (even though that is the one that is installed). BTW, i take it literally when you say that i should see "Stereo" output options. All i see are "Line Out" outputs. Zup with that? ...
70
 | 
September 11th, 2013 04:16 AM
shilohh, in addition to my baseline, that appears to work, i have tried all three of the *.aml that you suggested and still no luv. per the attached .tiff, the sound options i have are internal speakers, line out (x2), and digital out. none work. i trust that all i have to do is change the *.aml in /Extra and restart (i.e. no need to...
70
 | 
September 11th, 2013 02:29 AM
Adrian B, That was my plan/hope, but -x has no effect. sigh... Rest of the message = unsupported cpu
5
 | 
September 11th, 2013 02:18 AM
New multibeast mountain lion install. updated to Chimera 2.2 and receive a cpu panic in all attempts. how do i re-install 2.1.2? Thanks in advance, aznewt
5
Page 1 of 3123

Most Recent Recommended Threads