1.   
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    203
    System
    P8Z77-M
    CPU
    i7-3770k
    Graphics
    GTX-650 Ti
    Geekbench Score
    14807
    Online
    loginfailed is offline
    iPhone iMac MacBook Pro Mac Pro PowerMac
    #271

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Quote Originally Posted by dikkiedirk View Post
    Thanks for this great thread and build details.

    I see 3 motherboards in your sig Giacomo, which do you prefer, and why?

    Asrock, Gigabyte or Zotac?
    Look at post #10.

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB

  2. Join Date
    Jan 2013
    Posts
    73
    System
    intel nuc
    CPU
    core i3-3217
    Graphics
    HD4000
    Online
    dikkiedirk is offline
    #272

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Quote Originally Posted by loginfailed View Post

    Went with the Gigabyte anyway.

    Mostly due to pricing:

    Gigabyte 85 Euros Special offer!

    Asrock 129 Euros

    Zotac 149 Euros.

  3. Join Date
    Jan 2013
    Posts
    73
    System
    intel nuc
    CPU
    core i3-3217
    Graphics
    HD4000
    Online
    dikkiedirk is offline
    #273

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Grazie mille!

    I followed you great guide upto where I installed Trim enabler.

    I can't enable trim though. Do I need the payed version of Trim enabler, called Trim enabler Pro? Or can I enable trim otherwise?

    Thanks again for a great guide.

    I don't seem to be able to set the enable trim switch to on in trim enabler. Does this mean it isn't supported on the SSD? It's an Intel X25-M 80 GB.
    Last edited by dikkiedirk; 08-09-2013 at 07:07 AM.

  4.   
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    655
    System
    ASRock Z87E ITX
    CPU
    Intel® Core™ i7-4770S
    Graphics
    On board Intel HD 4600
    Online
    giacomoleopardo is offline
    iPhone
    #274

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Quote Originally Posted by dikkiedirk View Post
    Grazie mille!

    I followed you great guide upto where I installed Trim enabler.

    I can't enable trim though. Do I need the payed version of Trim enabler, called Trim enabler Pro? Or can I enable trim otherwise?

    Thanks again for a great guide.

    I don't seem to be able to set the enable trim switch to on in trim enabler. Does this mean it isn't supported on the SSD? It's an Intel X25-M 80 GB.
    Groth's Trim Enabler is totally free. After installing the app, you'll have to turn it on (open trim enabler app and you'll see), then reboot. Done! Check in system report/serial ata

    EDIT: here I found something interesting
    Last edited by giacomoleopardo; 08-11-2013 at 06:05 AM.

  5. Join Date
    Jan 2013
    Posts
    73
    System
    intel nuc
    CPU
    core i3-3217
    Graphics
    HD4000
    Online
    dikkiedirk is offline
    #275

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Quote Originally Posted by giacomoleopardo View Post
    Groth's Trim Enabler is totally free. After installing the app, you'll have to turn it on (open trim enabler app and you'll see), then reboot. Done! Check in system report/serial ata

    EDIT: here I found something interesting

    Thanks for the info.

    I checked and I have the G2 version an updated the ssd firmware to the last version. Trim is enabled now.

    Thanks again.

  6.   
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    33
    System
    Mountain Lion 10.8.5 / Gigabyte Z77-DS3H 1.1
    CPU
    Intel® Core™ i7-3770 Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz)
    Graphics
    MSI Geforce GTX 760 TF Gaming OC - 2GB GDDR5
    Geekbench Score
    15203
    Online
    ktzyeah is offline
    Android Phone iPhone MacBook
    #276

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Quote Originally Posted by giacomoleopardo View Post
    Unfortunately I don't have this rig anymore... did you try with hd4000 (and gtx650 uninstalled)?
    Fixed by switching to iMac13,2 smbios.
    I copied the stuff related to ACPI from Mac-F65AE981FFA204ED.plist (Macmini6,2) to Mac-FC02E91DDD3FA6A4.plist (iMac13,2) in s/l/e/ioplatformpluginfamily.kext/contents/plugins/x86platformplugin.kext/ in order to enable speedstep in iMac13,2.

    f

  7. Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    System
    Mac OS X Lion
    CPU
    i5 3570
    Graphics
    Intel HD 4000
    Online
    Robyuri22 is offline
    #277

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Hi, i've an Hackintosh with the same motherboard and i5 3570k. I'm using default HD4000 graphics card.
    Everything was working as well also sleep mode and auto sleep.
    Now it's about 2 days that the sleep and auto sleep stop working.
    The Kernel Flag in the Chamaleon plist is setted by default ad match_kernel.
    ML is updated to 10.8.4
    I tryed to check the bios setting and all seem to be ok.

    Do you have any idea? What can i check to determinate the reason of this fail?

  8. Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Online
    aili is offline
    #278

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Hi,

    ive got a small question regarding the gigabyte z77n-wifi miniitx board.

    Im planning to build my self a new hackintosh... and trying to chose between those two motherboards: asrock z77e-itx and gigabyte z77n-wifi

    i was first thinking to go with gigabyte, but than i saw your post:

    "Gigabyte
    Plus - no bios patching, minimum dsdt edit required
    Minus - no msata, after wake from sleep - no matter what - any usb device plugged seems to be disconnected (and auto reconnected). That is really disappointing to me!"

    is this sleep issue really annoying?
    i was thinking to plug a bluetooth stick via usb, will it always connects and disconnects?

    Can you give an advice?
    or should i better go with asrock motherboard, as i understood theres no issues at all?

    thnx.
    Elijah

  9.   
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    20
    System
    GA-Z77N-WIFI Hack Mini (SS SG09 case)
    CPU
    i5-3750K
    Graphics
    Intel HD4000
    Geekbench Score
    11050
    Online
    Dyna is offline
    iPhone MacBook Air
    #279

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    Hi.

    Its been a while since last replying to this thread, my Hackintosh is running pretty smoothly except my Mouse.
    Its the Logitech Performance MX and uses the Nano Receiver from Logitech, its really laggy and jumps allover the place.
    Have tried all the USB ports but the same thing, Bluetooth seems not to cut the keyboard connection as much anymore.
    The mouse works fine on my MB-Air, what could be the problem here ?

  10. Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    System
    OSX 10.8
    CPU
    Intel Core i5 3570 Quad Core Processor LGA1155 3.4GHZ Ivy Bridge
    Online
    mikelaev is offline
    #280

    Giacomoleopardo's Gigabyte GA-Z77N-WiFi Build for DB


    I followed the install instructions. I was able to do the install using -x and modify using MultiBeast. However, on booting up I keep getting the same error of "iobluetoothhcicontroller setconfigstate calling registerservice. Any advice?

    Hanging start up screen with GA-Z77N-WIFI Mac Mini

  11. Similar Threads:

Page 28 of 34 First ... 182627282930 ... Last