1. Join Date
    Dec 2012
    Posts
    40
    System
    GA-Z77-D3H
    CPU
    Intel i5 3570K 3.4GHz
    Graphics
    Intel HD4000
    Online
    coolblue8 is offline
    Android Phone
    #1

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    I recently completed my hackintosh and everything as far as parts work (except for audio, but I bought a USB audio instead which is native).

    I want to use the hackintosh for video editing on iMovie, but the problem is, the app store won't let me log in!

    I log in with everything correct, and it says "Unknown error has occurred"

    I have deleted the ethernetbuiltin boot flag which did not make a difference.

    Any suggestions?

  2.   
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    43
    System
    Custom
    CPU
    i5-2500k
    Graphics
    EVGA 650 Ti Boost
    Online
    srsx is offline
    Android Phone
    #2

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    On the same boat 10.7.5. Want to purchase ML
    >:[

    I've tried moving flags with EthernetBuiltIn, switched SMBios' a few times, added my ethernet kext (works ) and no dice!

    Same error as OP

    Help!

  3. Join Date
    Jan 2012
    Posts
    295
    System
    GA-Z77X-UP5 TH
    CPU
    Core i7-3770K
    Graphics
    Intel HD 4000
    Geekbench Score
    15400
    Online
    bthall is offline
    iPhone iMac MacBook Pro
    #3

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    Quote Originally Posted by coolblue8 View Post
    I recently completed my hackintosh and everything as far as parts work (except for audio, but I bought a USB audio instead which is native).

    I want to use the hackintosh for video editing on iMovie, but the problem is, the app store won't let me log in!

    I log in with everything correct, and it says "Unknown error has occurred"

    I have deleted the ethernetbuiltin boot flag which did not make a difference.

    Any suggestions?
    Try deleting (or renaming if you wish to not lose the file entirely) /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist and rebooting.

    -bth
    Desktop: GA-Z77X-UP5 TH (F.11) / i7-3770K / 16MB / Intel HD 4000 / OS X 10.9.5 / Win 8.1 Pro
    Laptop: HP ProBook 4530s w/1080p (F.41) / i7-2670QM / 8MB / Intel HD 3000 / OS X 10.9.5 / Win 8.1 Pro

  4.   
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    43
    System
    Custom
    CPU
    i5-2500k
    Graphics
    EVGA 650 Ti Boost
    Online
    srsx is offline
    Android Phone
    #4

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    Hey OP, I just solved this problem. Downloading Mountain Lion now.

    - Update your ethernet kext, make sure it's 100% working

    - Your SMBios serial MUST SHOW THE COMPUTER AT: https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

    If it just reloads the page, the serial will not work. Keep generating serials until it loads a Mac Pro. After I updated my SMBios.plist with a serial that worked there, I removed all of my network interfaces from the control panel, removed my NetworkPrefrences.plist and then rebooted.


    Upon login I could login to app store!

  5. Join Date
    Dec 2012
    Posts
    40
    System
    GA-Z77-D3H
    CPU
    Intel i5 3570K 3.4GHz
    Graphics
    Intel HD4000
    Online
    coolblue8 is offline
    Android Phone
    #5

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    THANK YOU! Deleted the NetworkInterfaces.plist and although the Wifi shows up as Ethernet, it works! AWESOME!

  6. Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    System
    Fast
    CPU
    Really fast
    Graphics
    amazing
    Online
    hotsandwichz is offline
    #6

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    I had to add the following to org.chameleon.Boot.plist before it would work:

    <key>EthernetBuiltIn</key>
    <string>Yes</string>

    As soon as I added it and rebooted I was able to signin.

  7.   
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    11
    System
    GA-Z68MA-D2H-B3 (rev. 1.3)
    CPU
    i7 2600k
    Graphics
    GTX 650
    Online
    rudz is offline
    iPhone MacBook
    #7

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    Quote Originally Posted by bthall View Post
    Try deleting (or renaming if you wish to not lose the file entirely) /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist and rebooting.

    -bth
    This worked for me - thanks!

    I thought everything was all right: ethernet was en0 Wifi en1, etc. But App Store did stop working at some point.

    After deleting NetworkInterfaces.plist the system generated a new one, somewhat shorter version - and App store is back to normal.

    Thanks!
    Rudolf

  8. Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    System
    GA-P55A-UD4P F8
    CPU
    Intel Core i7-860
    Graphics
    Gigabyte GTX 650
    Online
    themattyg is offline
    iPhone MacBook Pro Mac Mini Xserve
    #8

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    Hey everyone,

    I'm having the same problem. Here are the steps I followed:

    bthall: I deleted NetworkInterfaces.plist and rebooted.
    srsx:
    - I have a very recent install of ML, using the Lnx2Mac RealtekRTL81xx kext in MultiBeast. (Should I use the Apple kext?)
    - I verified the Serial Number as a "Early 2008 Mac Pro."
    hotsandwichz: I have EthernetBuiltIn key/value pair in org.chameleon.Boot.plist.

    Would not having a custom DSDT have an effect on the App Store not working?

    Thanks!

  9. Join Date
    May 2010
    Posts
    22
    System
    Gigabyte Z87MX-D3H
    CPU
    Core i5 4670K
    Online
    mfbernstein is offline
    MacBook Air
    #9

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    I used the LNX2Mac drivers with no difficulty.

    Did you remove all the interfaces in System Preferences -> Network before removing /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist?

    After you reboot, you should add the built-in ethernet interface first in System Preferences, and then any others you may have.

  10. Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    System
    Hackintosh
    CPU
    i7 3770k
    Graphics
    Evga 660ti
    Online
    jy6221 is offline
    #10

    App store not working? (Unknown error has occurred) 10.8.2


    Hi,

    Another noob here, been doing lots of research rather bugging everyone here with simple questions, though, can't seem to resolve the app store 'unknown error has occurred' message.

    System:

    GA z77-up5-th
    i7 3770k
    EVGA 660 ti
    16GB 1600mhz vengeance memory
    TPL N900 Wifi Card

    I've done all the recommended actions listed within this thread, i.e., deleted network interfaces etc... I also ran the LNX2MAC driver. I think the issue occurs as i'm connecting over wifi not via ethernet cable.

    Please help! My Hackintosh is almost perfect, would love to have this issue resolved too!

  11. Similar Threads:

Page 1 of 4 123 ... Last

Tags for this Thread