• the clubhouse

     | 
    January 14th, 2015 10:45 PM
    For a while used some old crappy computer speakers and headphones. Now I'm using 2 active Yamaha HS8 plus a HS8 subwoofer for listening and for mixing. More details are at the Audio editing thread here: http://www.tonymacx86.com/music/135692-how-make-any-build-into-audio-editing-build.html Besides headphones what speakers do...
    64
     | 
    January 1st, 2015 01:17 AM
    What Router Do You Use? Right now I'm using the Linksys E2500. Linksys E2500 http://support.linksys.com/en-us/support/routers/E2500 http://www.amazon.com/Linksys-E2500-Simultaneous-Dual-Band-Wireless-N/dp/B004T9RR4A
    36
     | 
    January 22nd, 2015 06:40 PM
    Hey everyone- just a note to say we're changing up the RSS feed, and it could be a bit buggy the next few days. Sorry for the inconvenience! :wave: :D
    0
     | 
    January 9th, 2015 01:54 PM
    So InsanelyMac really pissed me off today to the point where I have completely abandoned it. Long story short is that I had threads that were just deleted because someone disagreed with what I said. No forum rules were broken yet my stuff went POOF into thin air. If they dont want to treat me right then hopefully you will. I am giving yall a...
    1
     | 
    December 23rd, 2014 05:47 PM
    Hello! The problem is that in Logic Pro is one of the six core. The sound starts to croak at 1024 samples. Five tracks with the Kontakt 5. What to do? x99-a intel i7 5820k.
    0
     | 
    December 22nd, 2014 11:05 PM
    I just attempted to edit a user build description (updated the product links), and when I clicked "Save Changes", my entire post was completely blown away. Gone. The replies to it are still there, but the original post (with my build description) is gone. I won't bother trying to recreate it. Here's the link to the (missing) post:...
    2
     | 
    December 31st, 2014 03:06 PM
    Hey there - Went in to update my build sig in preparation for a new build log I'm planning to post and I ran into an issue. The screen does not seem to be rendering properly. I am not seeing the drop down or any editor options. Am I overlooking something??
    3
    Page 1 of 3123