• the tools

     | 
    October 21st, 2014 01:41 PM
    well, I installed everything, removed the mach_kernel lines.. used unibeast 5.0.1... Booting again from my usb thumbdrive after complete install. Aaaaand Boom! "Can't find /System/Library/kernels/kernel" so, instead of the classic can't find mach_kernel it can't find the new one... I checked the drive.. it is there.. so what now ?
    26
     | 
    October 20th, 2014 12:22 PM
    Before posting an issue or question with UniBeast please read the following: 1. UniBeast does NOT install anything on your hard drive, it CREATES a bootable USB stick. 2. UniBeast only works on English language systems and is not supported using any other language. 3. UniBeast does not support running from or copying to Case-sensitive...
    0
     | 
    October 19th, 2014 02:47 PM
    I'm actually running a 2009 MBP. It isn't equipped with USB 3, but I've been using an expresscard 34 with 2 USB 3 ports. I've relied on MultiBeast for the last couple of years through the multiple OS X updates to install a working USB 3 driver. Since the Yosemite update, the driver no longer works for this particular setup. Just letting you guys...
    14
     | 
    October 20th, 2014 08:27 AM
    Hi, i wanted to upgrade my system to Yosemite today, following this guide. However, when trying to create a bootable USB with UniBeast, my screen freezes. I tried fixing the freeze with freezefix, but I had no succes. Random screen freezes do occur, but are rare on my system. When I try to run UniBeast, it always freezes at about 20% of the...
    4
     | 
    November 6th, 2014 11:07 AM
    Hi ! Sorry for my english, i'm french... Well, I'm trying to make a bootable usb of a Yosemite Installation, but I can't, when I select Yosemite on UniBeast, and hit continue, I get this error message: Selected Mac OS X Installer is Incomplete Your selected Mac OS X Installer is incomplete. Please delete all copies of the installer from...
    3
     | 
    October 28th, 2014 09:28 PM
    The TRIM-Patch from Multibeast 7.01 doesn't work! It broke my whole installation of 10.10 several times using a Crucial MX100 (even replace the patched kext with the vanilla one didn't worked!). So please don't use it just yet and wait till it's fixed! Applied the patch on a "real mac" with non-Apple SSD and to a hackintosh with a 840 EVO. Both...
    10

    iboot 

     | 
    October 22nd, 2014 10:55 AM
    Help... downloaded i beast legacy and cant get it to work . I'm getting a white iso image file with a cd on top of it. I have ticked the iso file association box in WinRAR and it makes no difference. Its probably some thing I'm doing wrong. Any ideas??
    0
    Page 1 of 3123